spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑHyundai Motor αποκαλύπτει το νέο EV concept Prophecy

Hyundai Motor αποκαλύπτει το νέο EV concept Prophecy

Hyundai Motor αποκαλύπτει το νέο EV concept Prophecy

H Hyundai Motor αποκαλύπτει το νέο EV concept “Prophecy” στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο EV concept επεκτείνει τη σχεδιαστική φιλοσοφία “Sensuous Sportiness” της Hyundai. Το “Prophecy” (Προφητεία) θα παρουσιαστεί στις 3 Μαρτίου και θα παραμείνει έως τις 15 Μαρτίου 2020.

hyundai-ev-concept-prophecy_03

Το νέο EV concept εκφράζει την νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai ενσωματώνοντας μια όμορφη σιλουέτα με έμφαση στις χαλαρές καμπύλες που ρέουν στην πίσω πλευρά και προσφέρουν εξαιρετική αεροδυναμική. Η γραμμή που δημιουργείται στο πίσω μέρος συμπληρώνεται από το ενσωματωμένο σπόιλερ και τα φωτιστικά σώματα.

Tο νέο EV concept, “Prophecy” (Προφητεία) θα παρουσιάσει η Hyundai Motor Company, στο επερχόμενο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου 2020.

Δείτε το σχετικό video του νέου concept EV “Prophecy”

Το “Prophecy”δεν ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς. Δίνει έμφαση στη διαχρονική ομορφιά που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου” δήλωσε ο κ, SangYup Lee, Head του Hyundai Global Design Center. “Η εικονική του σχεδίαση αποσκοπεί στην επέκταση του σχεδιαστικού φάσματος της Hyundai σε ευρύτερους ορίζοντες.”

Το όνομα “Prophecy” αντικατοπτρίζει τον σκοπό του concept, καθορίζοντας την κατεύθυνση των μελλοντικών σχεδίων της Hyundai, ενώ ταυτόχρονα καθιερώνεται ως η σχεδιαστική απεικόνιση της γκάμας EV της Hyundai.

hyundai-ev-concept-prophecy_04

Η Hyundai Motor θα παρουσιάσει τη mid-long στρατηγική της ηλεκτροκίνησης και θα επικεντρωθεί στην ανθρωπότητα πέρα ​​από την τεχνολογία αναδεικνύοντας ότι «Η πραγματική πρόοδος βρίσκεται στον αέρα», η οποία εμπνέεται από το νέο όραμα της μάρκας “Progress for Humanity”.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO