Τι απαντά για την εξηλεκτρισμένη αυτοκίνηση η Fiat & Abarth

Ο Luca Napolitano δίνει εξηγήσεις για όσα έρχονται

Οι ρυθμοί των αλλαγών στην αυτοκίνηση είναι καταιγιστικοί. Τα πάντα αλλάζουν, έρχονται νέες τεχνολογίες οι οποίες αλλάζουν την αυτοκίνηση για πάντα, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα. Τώρα ο επικεφαλής των Fiat & Abarth δίνει απαντήσεις για την είσοδο στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης.

Τα Fiat 500 και Panda Hybrid είναι τα πρώτα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της μάρκας, τα οποία θα ακολουθήσει η παρουσίαση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500 τον προσεχή Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

FiatHyb_03

Το Fiat 500 Hybrid θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ το Panda Hybrid τον ερχόμενο Μάρτιο.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων Fiat 500 και Panda Hybrid, των δύο μοντέλων που εισάγουν την Ιταλική εταιρεία στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, ο Επικεφαλής των Fiat και Abarth στην περιοχή ΕΜΕΑ,  κ. Luca  Napolitano, σημειώνει τα σημεία που σηματοδοτούν την πορεία της μάρκας σε αυτή τη νέα εποχή.

FiatHyb_04

Γιατί η Fiat μπαίνει τώρα στην αγορά της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης και με αυτά τα μοντέλα;

Ξεκινάμε σήμερα γιατί πλέον η Ευρωπαϊκή αγορά ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων έφτασε σε ένα σημαντικό όγκο πωλήσεων, ο οποίος το 2019 ξεπέρασε το 1εκ. μονάδες.

Ξεκινάμε την πορεία μας στην υβριδική εποχή σε μια κατηγορία στην οποία κυριαρχούμε, την κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, όπου πωλούμε κάθε χρόνο περίπου 350.000 μονάδες. Είναι η κατηγορία στην οποία διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο και τη μεγαλύτερη πιστότητα από κάθε άλλη μάρκα.

Τα 500 και Panda καλύπτουν κάθε ανάγκη, το πρώτο εκείνων που αναζητούν ένα όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο και το δεύτερο όσους έχουν ως προτεραιότητα την πρακτικότητα. Τα 500 και Panda συμπληρώνουν το ένα το άλλο με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο.

FiatHyb_05

Για την είσοδο στην ηλεκτροκίνηση επιλέξατε την τεχνολογία mild-hybrid. Ποιοι οι λόγοι και τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής;

Όλες οι τεχνολογίες εξηλεκτρισμένης κίνησης, mild hybrid, plug-in hybrid και η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, είναι διαθέσιμες στη φαρέτρα της FCA. Κάθε μία από αυτές τις τεχνολογίες είναι κατάλληλη για διαφορετικές ανάγκες και είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε κάθε κομμάτι της αγοράς.

Τώρα η Fiat ξεκινά το ταξίδι της σε αυτή τη νέα εποχή με ένα τρόπο που είναι απόλυτα ταιριαστός με τη φιλοσοφία της. Μια τεχνολογία απλή, αποδοτική και κυρίως προσιτή για όλους.

Με πολύ μικρό κόστος η Fiat δίνει την ευκαιρία σε όλους να αποκτήσουν ένα υβριδικό αυτοκίνητο που προσφέρει τα ίδια οφέλη με πολύ μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα. Τα οφέλη αυτά ανάλογα με την κάθε αγορά περιλαμβάνουν μειωμένους φόρους, μειωμένα ασφάλιστρα, ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων και φυσικά χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Αν κανείς κάνει τους υπολογισμούς θα δει ότι σε πολλές περιπτώσεις ήδη με την ολοκλήρωση της πρώτης χρονιάς χρήσης, ο αγοραστής θα αποταμιεύει χρήματα από τη χρήση του υβριδικού του 500 ή Panda.

FiatHyb_06

Τι περιμένουμε στη συνέχει από τη Fiat στο δρόμο για την ηλεκτροκίνηση;

Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη Fiat. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση για αρκετό χρονικό διάστημα και έχουμε μεγάλες προσδοκίες. Το επόμενο μεγάλο βήμα δεν είναι άλλο από την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού 500, ενός εντελώς νέου αυτοκινήτου που θα αποκαλυφθεί στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο και θα παρουσιαστεί στα γενέθλια του θρυλικού μοντέλου, στις 4 Ιουλίου.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok