spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΈρχεται το νέο crossover Nissan Ariya concept

Έρχεται το νέο crossover Nissan Ariya concept

Έρχεται το νέο  crossover Nissan Ariya concept

Ένα “κλικ” πάνω και ένα “κλικ” κάτω είναι το νέο δημιούργημα της Nissan.

Είναι, δηλαδή, μεγαλύτερο από το QASHQAI, αλλά μικρότερο από το X-TRAIL.  Το νέο  crossover ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στην γκάμα της Nissan για έναν σημαντικό λόγο : είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό!

Nissan ARIYA Concept_03

Πρωτοεμφανιζόμενο, ως πρωτότυπο,   στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το  Nissan Ariya,  σηματοδοτεί την ανατολή μιας νέας εποχής για τη Nissan, καθώς η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τη φιλοσοφία της, ενόψει της επόμενης εξελικτικής φάσης στην αυτοκίνηση.

Δείτε το βίντεο με το Nissan Ariya Concept

Το Ariya Concept διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας και ένα πλαίσιο που αποπνέει την καθαρή φύση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Nissan ARIYA Concept_04

Ενσωματώνει το όραμα του Nissan Intelligent Mobility για την ατομική μεταφορά,  όπου η ηλεκτροκίνηση και η ευφυΐα των οχημάτων θα προσφέρουν απρόσκοπτη και ταυτόχρονα προσαρμοσμένη ταξιδιωτική εμπειρία,  χωρίς ατυχήματα ή επιβλαβείς εκπομπές ρύπων.

Nissan ARIYA Concept_05

Το Ariya Concept, αποτελεί σχεδιαστική “προέκταση”  του πρωτότυπου Nissan IMx, που πρωτοεμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, το 2017. 

Nissan ARIYA Concept_06

Περιλαμβάνει την  τολμηρή “ηλεκτροδοτούμενη”  V-motion υπογραφή εμπρός, όπως και την εντυπωσιακή κόκκινη λωρίδα φωτισμού πίσω, τις μικρές προεξοχές και ένα εσωτερικό που μοιάζει περισσότερο με ένα πολυτελές μοντέρνο σαλόνι, αντί για την καμπίνα ενός συμβατικού οχήματος.

Nissan ARIYA Concept_07

Η Nissan σχεδιάζει να φέρει στην παραγωγή το πρωτότυπο Ariya το 2021, ως ένα premium, υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικό crossover, τοποθετώντας το μοντέλο σε ανώτερη κλίμακα (κατηγορίας και τιμής) από αυτή του QASHQAI.  Αυτό επιβεβαιώνεται και από  πρόσφατη δήλωση του Ponz Pandikuthira, Αντιπροέδρου της Nissan Europe για τον Προϊοντικό Σχεδιασμό, όπου μεταξύ άλλων είπε : “To νέο QASHQAI  δεν θα μεγαλώσει. Θα έχετε παρατηρήσει  ότι  το (τρέχον) QASHQAI  το έχουμε διατηρήσει στα 4,4 μέτρα. Δεν το μεγεθύναμε ως ένα μεγάλο, “φουσκωμένο” όχημα.” 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO