spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΔωρεάν σταθμός φόρτισης (wallbox) με κάθε smart EQ

Δωρεάν σταθμός φόρτισης (wallbox) με κάθε smart EQ

 (wallbox) με κάθε smart EQ

Η εποχή της ηλεκτροκίνησης είναι πραγματικότητα. Τώρα για απόλυτη ξεγνοιασιά και ευελιξία: δωρεάν σταθμός φόρτισης (wallbox) με κάθε αγορά smart EQ για πολλές, ηλεκτρικές διαδρομές.

Το smart EQ αποτελεί την επιτομή της ευελιξίας και της άνεσης στις αστικές μετακινήσεις, ενώ παράλληλα αποτελεί και την πλέον συμφέρουσα περιβαλλοντικά λύση, αφού οι εκπομπές ρύπων του είναι μηδενικές!  Έχει όμως και ακόμα ένα χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά: είναι το μοναδικό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αγοράς που φορτίζει από 0-80% σε μόλις 40 λεπτά.

SMART_01

Με γνώμονα την ολοκληρωμένη εμπειρία του πελάτη smart ΕQ και επιθυμώντας να διευκολύνουν την μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα, η Μercedes-Benz Ελλάς και η Elpedison έχουν αναπτύξει από κοινού πρωτοποριακα προϊόντα και υπηρεσίες στο τομέα της ηλεκτροκίνησης. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουν, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, «έξυπνους» φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων που μπορούν να συνδυαστούν με τη δυνατότητα επιλογής προγράμματος παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με ειδικά προνομιακά οφέλη.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, ένας πελάτης smart EQ μπορεί τώρα να αποκτήσει εντελώς δωρεάν τον οικιακό του φορτιστή (wallbox) αξίας έως 1.600 Ευρώ για να φορτίζει ξέγνοιαστα και γρήγορα το ηλεκτρικό του smart και να απολαμβάνει τις καθημερινές του διαδρομές στην πόλη.  H συγκεκριμένη ενέργεια ισχύει για πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει smart EQ μέσα στο τρέχον έτος ή θα το αποκτήσουν μέχρι 31/12/2019.

Το μόνο που έχει να κάνει o ιδιοκτήτης ενός smart EQ είναι να επικοινωνήσει με τους Τεχνικούς Συμβούλους της Elpedison, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαδικασία της δωρεάν παροχής και εγκατάστασης του wallbox εύκολα και γρήγορα.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO