spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΗ Volvo επιδοτεί την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια

Η Volvo επιδοτεί την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια

Η Volvo επιδοτεί την οδήγηση με ηλεκτρική ενέργεια

Η πλήρης γκάμα των plug-in υβριδικών ξεκινά με το καινοτόμο Volvo XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric και τώρα η Volvo προσφέρει επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας για 12 μήνες σε όλα τα νέα plug-in υβριδικά της μοντέλα, επιβραβεύοντας έμπρακτα τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Volvo Hybrid_03

Όπως προβλέπεται από το φιλόδοξο κλιματικό σχέδιό της, ως το 2040 η Volvo Cars θα είναι μία κλιματικά ουδέτερη εταιρεία. Στηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το πέρασμα σε ένα βιώσιμο μοντέλο μετακινήσεων, η Volvo διαθέτει ήδη όλα τα μοντέλα της σε εκδόσεις με plug-in υβριδική τεχνολογία. Τώρα η σουηδική εταιρεία κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την προώθηση των καθημερινών μετακινήσεων μόνο με ηλεκτρισμό, προσφέροντας καθαρή οδήγηση με όφελος. Με την αγορά κάθε νέου plug-in υβριδικού Volvo παρέχεται επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας για 12 μήνες.

Volvo Hybrid_04

Η προσφορά ισχύει για παραγγελία οποιουδήποτε plug-in υβριδικού μοντέλου Volvo από τις 16 Οκτωβρίου 2019 έως τις 16 Απριλίου 2020. Περιλαμβάνει ανταπόδοση της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια μίας δωδεκάμηνης περιόδου. Επιπλέον, μέσω του Volvo On Call, ο χρήστης θα μπορεί να παρακολουθεί την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνει και το κατά πόσο το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στο ηλεκτρικό πρόγραμμα.

Τα plug-in υβριδικά Volvo συνδυάζουν συναρπαστική οδήγηση με καθαρές, οικονομικές και αθόρυβες μετακινήσεις σε καθημερινή βάση. Η ηλεκτρική ισχύς και η δύναμη του κινητήρα βενζίνης προσφέρουν δυναμικές επιδόσεις και ευελιξία, ενώ η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται εύκολα στο σπίτι, το γραφείο ή σε κοινόχρηστους φορτιστές.

Volvo Hybrid_05

Η γκάμα των plug-in υβριδικών Volvo ξεκινάει με το XC40 T5 Plug-in Hybrid Electric, το οποίο συνδυάζει κινητήρα βενζίνης 1,5L και ηλεκτροκινητήρα που αποδίδουν συνολικά 262 ίππους. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία της τάξεως των 50 χλμ. για κίνηση στην πόλη με μηδενικές εκπομπές ρύπων και μηδενική κατανάλωση καυσίμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το δίκτυο Επίσημων Διανομέων ή την ιστοσελίδα https://www.volvocars.com/gr

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO