spot_img

Ford Mustang Mach-E

Μόλις την περασμένη μόλις εβδομάδα η Ford παρουσίασε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ το νέο μέλος της οικογένειας Mustang: την αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mach-E.

Ford_Mustang-Mach-E_03

Το πρώτο, πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο της Ford αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μην φέρει την ονομασία Mustang. Όμως, μετά την ανάληψη της ηγεσίας της Ford από τον Jim Hackett το 2017 και τη σύσταση του τμήματος “Ford Team Edison” – μιας ειδικής με άλλα λόγια ομάδας που θα ασχολείτο αποκλειστικά με τον σχεδιασμό και την εξέλιξη των νέων ηλεκτρικών μοντέλων της Ford – η επιλογή του ονόματος Mustang ήταν μονόδρομος.

Ford_Mustang-Mach-E_04

Έτσι, για τους επόμενους μήνες σχεδιαστές και μηχανικοί σήκωσαν τα μανίκια τους και αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την 55έτη παράδοση του πιο εμβληματικού σπορ μοντέλου της σύγχρονης αυτοκίνησης έφεραν στον πραγματικό κόσμο τη νέα Mach-E.

Ford_Mustang-Mach-E_05

Θέλοντας να αποτυπώσουν τι πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια το όνομα Mustang, αλλά και τι ακριβώς εκπροσωπεί σήμερα η νέα, ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E σε επίπεδο σχεδιασμού, απόδοσης και τεχνολογίας, οι  άνθρωποι της Ford δημιούργησαν σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Chrome Productions ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ διάρκειας 20 λεπτών με τίτλο “Making the Mustang Mach-E” που μας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια πως ακριβώς γεννήθηκε το νέο ηλεκτρικό SUV μοντέλο της Ford.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO