spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΤώρα e-bonus Volkswagen για τα ηλεκτρικά της μοντέλα

Τώρα e-bonus Volkswagen για τα ηλεκτρικά της μοντέλα

Η Volkswagen παρουσιάζει το “e-bonus”, μία ιδιαίτερη έκπτωση ειδικά για τα ηλεκτρικά της μοντέλα, με ισχύ μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Με το e-bonus το νέο e-up! και το e-Golf γίνονται περισσότερο προσιτά. Το νέο e-up! προσφέρεται με e-bonus 3.000 €, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 20.300 €.

Το e-bonus για το e-Golf είναι ύψους 4.000 €, με το μοντέλο να προσφέρεται στα 30.200 €. Με αυτονομία 260 χλμ. για το νέο e-up! και 316 χλμ. για το e-Golf, τα δύο μοντέλα προσφέρουν νέες δυνατότητες μετακίνησης σε συνδυασμό με «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

VW electric bonus_03

Τόσο το νέο e-up! όσο και το e-Golf διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού από μεγαλύτερες κατηγορίες, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Και για τα δύο μοντέλα η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

Σπουδαία πρωτοβουλία από τη Volkswagen, που πλέον κάνει την απόκτηση ενός ηλεκτρικού μοντέλου της με μεγάλη αυτονομία, ακόμη πιο εύκολη και οικονομική.  Μέχρι τέλος Νοεμβρίου, η Kosmocar-Volkswagen προσφέρει το e-Golf και το νέο e-up! με e-bonus. Πρόκειται για ένα σημαντικό οικονομικό όφελος στην τιμή των δύο μοντέλων, που τα καθιστά πιο προσιτά από ποτέ. Σε συνδυασμό και με την αυξημένη αυτονομία των δύο μοντέλων, η ηλεκτροκίνηση πλέον γίνεται πιο ρεαλιστική για τον καθένα.

VW electric bonus_04

Με το “e-bonus”, οι προτεινόμενες τιμές για τα δύο μοντέλα διαμορφώνονται ως εξής:

Το νέο e-up!, με αυτονομία αυξημένη στα 260 χιλιόμετρα, έχει e-bonus ύψους 3.000 €, με την προτεινόμενη τιμή λιανικής να διαμορφώνεται στα 20.300 €, πολύ προσιτή για ηλεκτρικό μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Το νέο e-up είναι ένα ιδανικό όχημα για κάθε μετακίνηση εντός πόλης, ενώ παράλληλα η αυξημένη του αυτονομία, το κάνει ιδανικό και για αποδράσεις έξω από το κλεινόν άστυ.

Το e-Golf επωφελείται από e-bonus 4.000 €, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 30.200 €. Με την αυτονομία του μοντέλου να ανέρχεται στα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο, το e-Golf αποτελεί πλέον μία προσιτή και ολοκληρωμένη πρόταση για την εποχή της ηλεκτροκίνησης.

VW electric bonus_05

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες ιόντων-λιθίου, της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, που τους προσφέρουν μεγάλες αυτονομίες ενώ την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζονται από μικρούς χρόνους φόρτισης.

Το νέο e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 32,3 kWh, που του προσδίδει σχεδόν τη διπλάσια αυτονομία, έως 260 χλμ., σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), το νέο e-up! φορτίζει τη μπαταρία του κατά 80% σε μόλις 60΄ της ώρας, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χλμ..  

VW electric bonus_06

Η μπαταρία ιόντων λιθίου του e-Golf, έχει χωρητικότητα 35,8 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία που φτάνει τα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο και τα 232 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο (υπολογισμένη κατά WLTP). Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+) που διαθέτει, το e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε μόλις 45΄ της ώρας.

VW electric bonus_07

Οι μπαταρίες και των δύο μοντέλων καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Τέλος, σημαντικό ότι τόσο το e-up! όσο και το e-Golf είναι εξοπλισμένα με πολλά από τα συστήματα τεχνολογίας, ασφάλειας και άνεσης που διαθέτουν τα μεγαλύτερα μοντέλα της Volkswagen.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO