spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΤο ηλεκτρικό Ford SUV θα έχει αυτονομία έως 600χλμ

Το ηλεκτρικό Ford SUV θα έχει αυτονομία έως 600χλμ

Η Ford δημοσίευσε το πρώτο σκίτσο που αποτυπώνει τη σιλουέτα του νέου, πλήρως ηλεκτρικού SUV της – ενός αυτοκινήτου που αντλεί την έμπνευσή του από την εμβληματική Mustang. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 18 Νοεμβρίου του 2019.

Το νέο αυτό μοντέλο, το οποίο έρχεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στην κατηγορία των EV οχημάτων, προβλέπεται να έχει αυτονομία έως 600 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP Η αποκάλυψη του μοντέλου θα μεταδοθεί ζωντανά από το Los Angeles πριν από το ομώνυμο αμερικανικό Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η πρεμιέρα του νέου αυτοκινήτου, το οποίο προβλέπεται να έχει ηλεκτρική αυτονομία με μία φόρτιση έως 600 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου, ώρα 03:00 CET.

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα της Ford θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ενώπιον του κοινού στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των πλήρως ηλεκτρικών, υβριδικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της Ford επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://www.ford.gr/shop/explore/hybrid-electric/all-electric.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO