spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑNissan Ariya Concept all-electric

Nissan Ariya Concept all-electric

Η Nissan ξεκίνησε μια νέα εποχή στο σχεδιασμό και τις επιδόσεις των μελλοντικών οχημάτων της με την παρουσίαση δύο αυτοκινήτων 100% ηλεκτρικά στο 2019 Tokyo Motor Show. Το 46ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο πραγματοποιείται στο Tokyo Big Sight και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

Nissan ARIYA_03

Το Nissan Ariya Concept και το Nissan IMk είναι τα τελευταία κομμάτια της Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Οι έννοιες σημαίνουν την κατεύθυνση της Nissan για την επικείμενη σειρά των οχημάτων της και τις νέες δυνατότητες σχεδίασης και τεχνολογίας που επιτρέπει μια νέα πλατφόρμα EV.

Nissan ARIYA_04

“Αυτοί είναι χρόνοι μετασχηματισμού για τη βιομηχανία αυτοκινήτων και ανοίγει μια νέα εποχή για τη Nissan”, δήλωσε ο Kunio Nakaguro, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan για την παγκόσμια έρευνα και ανάπτυξη. “Είμαστε μεταξύ των ταχύτερων να αναπτύξουμε τις νέες αυτές τεχνολογίες  και τις πολύ έξυπνες τεχνολογίες οδήγησης και, όπως φάνηκε από τα δύο νέα μας οχήματα, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε το ρόλο μας ως παγκόσμιου πρωτοπόρου».

Nissan ARIYA_05

Το Nissan Ariya Concept αποτελεί  μια ρεαλιστική ματιά στα μελλοντικά οχήματα της Nissan. Το Ariya Concept παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της Nissan, που ονομάζεται Timeless Japanese Futurism. Η νέα γλώσσα σχεδίασης συνδυάζει νέες δυνατότητες ενσωματώνοντας την πλατφόρμα EV 100% της εταιρείας με παραδοσιακά ιαπωνικά μινιμαλιστικά θέματα.

Nissan ARIYA_06

“Το concept της Ariya γεννιέται σε μια περίοδο τεράστιων τεχνολογικών αλμάτων από τους μηχανικούς μας, καθιστώντας ορατό έναν κενό καμβά για το σχεδιασμό”, δήλωσε ο Alfonso Albaisa, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan για παγκόσμια σχεδίαση. “Ήμασταν σε θέση να κοιτάξουμε μπροστά και πίσω ταυτόχρονα, αποκαλύπτοντας μια νέα γλώσσα για το εμπορικό σήμα της Nissan που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία και το ιαπωνικό πνεύμα, συνδυάζοντας ηλεκτρικές, αυτόνομες και συνδεδεμένες λειτουργίες”.

Nissan ARIYA_07

Από την άλλη πλευρά η ιδέα Nissan IMk αποτελεί τον απόλυτο συμπαγή αστικό τρόπο μετακίνησης. Η φιλοσοφία Nissan IMk προσφέρει προηγμένη τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility και ισχυρό EV σύστημα κίνησης σε ένα συμπαγές, ευκίνητο πλαίσιο. Η κομψή εμφάνιση της ιδέας IMk αντιπροσωπεύει τη μελλοντική γλώσσα σχεδιασμού της Nissan, που αναπτύχθηκε για την επόμενη εποχή του αυτοκινήτου.

Nissan ARIYA_08

Μαζί με το Nissan Ariya Concept και το IMk concept, η παρουσία της Nissan στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα περιλαμβάνει:

Το νέο Nissan Skyline, παρουσιάζοντας την πιο προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγών της Nissan στο δρόμο σήμερα, το ProPILOT 0.

Το Nissan Serena, το πιο δημοφιλές minivan της εταιρείας, εξοπλισμένο με το βραβευμένο σύστημα e-POWER.

Το Nissan Dayz, το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο εξοπλισμένο με ProPILOT.

Nissan ARIYA_09

Το τελευταίο LEAF NISMO RC, αγωνιστικών προδιαγραφών με διπλό ηλεκτρικό κινητήρα που αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό της Nissan Intelligent Power.

Το Nissan LEAF e + με μηδενικές εκπομπές, προσφέροντας μια ενισχυμένη οδηγική εμπειρία EV.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO