Από 9-17 Νοεμβρίου θα το απολαύσει το ελληνικό κοινό 

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου της Opel, Corsa-e Rally. Το σπουδαιότερο, όμως, νέο είναι το γεγονός ότι θα το απολαύσουμε και στην χώρα μας, κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019», από 9-17 Νοεμβρίου.

Opel-Corsa-e-Rally_03

Η εξέλιξη του Opel Corsa-e Rally ξεκίνησε σύμφωνα με το πρόγραμμα. Το νέο αγωνιστικό αυτοκίνητο που αντλεί τη δύναμή του από μία μπαταρία 50 kWh, υποβάλλεται τώρα σε πολυάριθμες δοκιμές αντοχής και επιδόσεων στο Κέντρο Δοκιμών του Dudenhofen. Έτσι θα διασφαλιστεί ότι το Corsa-e Rally που αποδίδει ισχύ 136 ίππων και ροπή 260 Nm θα πληροί τα υψηλά πρότυπα του ADAC Opel e-Rally Cup. Το ντεμπούτο του πρώτου, σε παγκόσμιο επίπεδο, Ενιαίου Πρωταθλήματος Ράλι για ηλεκτρικά αυτοκίνητα προγραμματίζεται προς τα τέλη του καλοκαιριού του 2020.

Opel-Corsa-e-Rally_04

Στην εναρκτήρια σεζόν του, το πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει τουλάχιστον οκτώ αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο πλαίσιο του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλι - German Rally Championship (DRM). Το τελικό πρόγραμμα υπολογίζεται να ανακοινωθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Essen (30 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου, 2019).

Opel-Corsa-e-Rally_05

Το Opel Corsa-e Rally θα παρουσιαστεί σε συμμετέχοντες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης το ερχόμενο σαββατοκύριακο (18-19 Οκτωβρίου) στον τελικό της σεζόν του DRM 2019, και συγκεκριμένα στο ADAC 3-Städte Rallye που πραγματοποιείται στην περιοχή Freyung στην Κάτω Βαυαρία. Η παρουσίαση του ADAC Opel e-Rally Cup και της σχετικής κοινής προωθητικής καμπάνιας των Opel και ADAC προγραμματίζεται για την Παρασκευή, ώρα 13.00 για τις ομάδες και ώρα 14:00 για τους εκπροσώπους των media. Το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο θα εκτίθεται στο service area της Freyung και τις δύο ημέρες του ράλι. Ο διευθυντής της Opel Motorsport, Jörg Schrott, θα βρίσκεται εκεί πρόθυμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις από πλευράς ενδιαφερομένων μερών και δημοσιογράφων.

Opel-Corsa-e-Rally_06

«Μέχρι τώρα, οι ενδιαφερόμενοι για το Γερμανικό Πρωτάθλημα Ράλι απλά διάβαζαν για το Opel Corsa-e Rally, ενώ είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν για πρώτη φορά στην επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Τώρα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το πρωτότυπο αυτοκίνητό μας στις ομάδες ράλι στον τελικό της σεζόν του DRM. Μερικοί υποψήφιοι συμμετέχοντες, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται στο εξωτερικό, πρόκειται να έρθουν στο ADAC 3-Städte Rallye, αποκλειστικά για να δουν το αυτοκίνητο και να μάθουν περισσότερα για την πρωτοποριακή ιδέα μας από κοντά. Ανυπομονούμε να έρθουμε σε επαφή και να συνεργαστούμε με τις ομάδες», δήλωσε ο Jörg Schrott.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.