Τώρα η φόρτιση του EV ευκολότερη από ποτέ  

Η Nissan αποκάλυψε μια  νέα υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, τη Nissan Charge, η οποία έχει σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία ιδιοκτησίας ενός EV,  καλύτερη από ποτέ. Φτιαγμένη σε συνεργασία με την Plugsurfing, τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης  στην  Ευρώπη, η Nissan Charge επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του LEAF να βρίσκουν και να έχουν πρόσβαση, με μια συνδρομή,  σε ένα δίκτυο πάνω από 100.000 σημείων φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, για εύκολη φόρτιση ενώ βρίσκονται καθ’ οδόν.

Νissan_charge app_ 03

Διαθέσιμη με όλα τα καινούργια  και μεταχειρισμένα Nissan LEAF, η Nissan Charge επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να αναζητήσουν το καλύτερο σημείο φόρτισης, μέσω μιας ειδικής εφαρμογής smartphone για  Apple και Android. Οι αναζητήσεις μπορούν να φιλτραριστούν με βάση το  μοντέλο του  αυτοκινήτου, την ταχύτητα και τον τύπο φόρτισης, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να εντοπίζουν γρήγορα το καλύτερο μέρος για την επαναφόρτιση τους οχήματός τους.

Οι χρήστες μπορούν να πλοηγηθούν στο επιλεγμένο σημείο φόρτισης μέσω της εφαρμογής και να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους για να ξεκινήσουν και να σταματήσουν , εξ αποστάσεως,  τις “συνεδρίες”  φόρτισης  σε συμβατούς σταθμούς.

Νissan_charge app_ 04

Η εφαρμογή Nissan Charge εντοπίζει επίσης σημεία φόρτισης σε αντιπροσώπους και συνεργάτες της Nissan, παρέχοντας στους χρήστες  εύκολη πρόσβαση και ανταγωνιστικές τιμές, βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο  την εμπειρία ιδιοκτησίας ενός EV.

Σχεδιασμένη ως μέρος ενός συνεχώς αυξανόμενου κόμβου στην κοινότητα των EVs, η Nissan Charge δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να παρέχουν ανατροφοδότηση και βαθμολογίες για τους σταθμούς φόρτισης, μέσω της εφαρμογής, βοηθώντας τους άλλους  χρήστες να σχεδιάσουν τη βέλτιστη διαδρομή  για την φόρτιση του οχήματός τους.

Νissan_charge app_ 05

Για την εγγραφή, οι ιδιοκτήτες LEAF πρέπει απλώς να κάνουν λήψη της δωρεάν εφαρμογής και να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό, ο οποίος απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, τον αριθμό VIN του οχήματός του και μια έγκυρη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα,  ή εναλλακτικά  PayPal. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή ή την ηλεκτρονική πύλη στο διαδίκτυο  για να παραγγείλουν ένα δωρεάν  “κλειδί”  φόρτισης, το οποίο τους δίνει πρόσβαση σε σημεία φόρτισης εντός του δικτύου και χρησιμοποιείται για την εκκίνηση και τη διακοπή των περιόδων φόρτισης.

Η νέα υπηρεσία ενισχύει το γόητρο του  Nissan LEAF, ως το εμβληματικό μοντέλο του οράματος  Nissan Intelligent Mobility.  Το νέο μοντέλο διαθέτει πλήθος  τεχνολογιών οδήγησης, όπως το ProPILOT για υποστήριξη του συστήματος διεύθυνσης, τα συστήματα ελέγχου λωρίδων κυκλοφορίας  και πέδησης, το ProPILOT Park και το μοναδικό e-Pedal για οδήγηση με ένα πεντάλ.

Νissan_charge app_ 06

Επίσης το νέο  Nissan LEAF διαθέτει τώρα  το νέο προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect με τα Apple CarPlay και AndroidAuto, καθώς  και  το αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης  TomTom LIVE premium traffic, με δυνατότητες βελτιστοποίησης της διαδρομής.

Η Nissan Charge είναι τώρα διαθέσιμη στη Γερμανία και την Ιταλία. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αργότερα  στις ακόλουθες χώρες : Βέλγιο,  Γαλλία,  Ολλανδία, Λουξεμβούργο,  Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία,  Πορτογαλία,  Αυστρία,  Ελβετία, Νορβηγία, Δανία,  Σουηδία,  Φινλανδία,  Πολωνία,  Τσεχική Δημοκρατία Ουγγαρία και  Σλοβακία.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.