Αυτές είναι οι τιμές του στην Ευρώπη

Το Polestar 2 εισέρχεται στην παραγωγή στις αρχές του 2020 και οι αρχικές παραδόσεις θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Ιούνιο. Για το αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο έχουν, πλέον, οριστεί οι τιμές του για τις βασικές Ευρωπαϊκές αγορές. 

Το Polestar 2 έχει εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές για την αρχική παραγωγή, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών όπως το πακέτο Pilot  και το πακέτο Plus . Ο κινητήρας 300 kW , ο οποίος μεταφέρει την κίνηση σε όλους τους τροχούς, διαθέτει ένα μεγάλο πακέτο μπαταριών 78 kWh το οποίο προσφέρει ευελιξία και δυναμική κίνηση. Το αυτοκίνητο διαθέτει μια γκάμα βοηθημάτων οδηγού, συμπεριλαμβανομένης του εξαιρετικά προηγμένου Pilot Assist.

Η πανοραμική οροφή διατηρεί το φως της καμπίνας, ενώ οι προβολείς πίξελ παρέχουν μέγιστο φωτισμό ανά πάσα στιγμή.

Polestar_2_03

Το πολυαναμενόμενο σύστημα ψυχαγωγίας που υποστηρίζεται από το Android Automotive OS είναι το πρώτο που θα τοποθετηθεί στη γκάμα. Αυτή η λύση προσφέρει την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία στο αυτοκίνητο με Google, Χάρτες Google και το Google Play Store2, υποσχόμενο μια πραγματικά απρόσκοπτη ψηφιακή εμπειρία. Το key-as-key υπογραμμίζει περαιτέρω την ψηφιακή φύση του οχήματος, ενώ περιλαμβάνεται επίσης ένα εκλεπτυσμένο ηχητικό σύστημα Harmon Kardon.

Polestar 2, για τις ευρωπαϊκές αγορές, θα περιλαμβάνει τη συνήθη  συντήρηση για τα τρία πρώτα χρόνια. Οι τιμές που ορίστηκαν είναι:

 Νορβηγία 469.000 ΝΟΚ

 Σουηδία 659.000 σουηδικές κορόνες

 Γερμανία 58.800 ευρώ

 Ηνωμένο Βασίλειο 49.900 GBP

 Κάτω Χώρες 59.800 ευρώ

 Βέλγιο 59.800 ευρώ


Οι κρατήσεις είναι επί του παρόντος δυνατές στο Polestar.com όπου οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να διατηρήσουν τη θέση τους στη λίστα με μια πλήρως επιστρεπτέα προκαταβολή. Με ένα ψηφιακό μοντέλο λιανικής, όλα τα αυτοκίνητα Polestar θα αγοραστούν μόνο online.

Polestar_2_04

Η μάρκα θα ανοίξει τα Polestar Spaces, όπου οι Polestar Specialists θα είναι σε θέση να βοηθήσουν τους πελάτες με πληροφορίες για το προϊόν. Η πρώτη από αυτές τις τοποθεσίες των κεντρικών πόλεων θα ανοίξει πριν από το τέλος του 2019, με συνολικά 50 χώρους προγραμματισμένους σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το τέλος του 2020. Οι τιμές για τη Βόρεια Αμερική είναι 63.000 δολάρια και την Κίνα 460.000 RMB.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.