spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΠως η Nissan εκπαιδεύει ηλεκτρικά το κοινό της

Πως η Nissan εκπαιδεύει ηλεκτρικά το κοινό της

Στον πυρετό της ηλεκτροκίνησης κινείται πλέον ο πολιτισμένος πλανήτης. Και οι κατασκευαστές κάνουν τα πάντα προκειμένου να εκπαιδεύσουν το υποψήφιο κοινό τους. Τώρα η  Nissan διευρύνει την απήχηση για το  LEAF και τα EVs,  με σχετική ετήσια χορηγία.

Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση των καταναλωτών στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως  αποκλειστικός αυτοκινητικός  χορηγός στην National Drive Electric Week (NDEW) των Η.Π.Α,  για όγδοη συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα  που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 14-22 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 300  εκδηλώσεις, σε εθνικό επίπεδο, που παρουσιάζονται από το Plug In America, το Sierra Club και το Electric Auto Association.

Nissan EVs_03

“Ως παγκόσμιος ηγέτης στα EVs, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κατανοήσουν τα οφέλη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Aditya Jairaj, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ  EV, της Nissan North America. “Χρόνο με το χρόνο, φέρνουμε σε επαφή χιλιάδες καταναλωτές με τις  εκδηλώσεις της National Drive Electric Week, επιδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της οδήγησης και της κατοχής ενός EV.”

“Διανύοντας” μια δεκαετή παρουσία, ο θεσμός του  NDEW συγκεντρώνει  χιλιάδες οδηγούς EV και οπαδούς της ηλεκτροκίνησης,  σε τοπικές εκδηλώσεις, σε ολόκληρη τη χώρα. Με test drives, συνεντεύξεις Τύπου και λοιπά δρώμενα για τα EVs, ο συγκεκριμένος θεσμός προάγει τον ενθουσιασμό για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. To Nissan LEAF, τροφοδοτεί τη βιώσιμη κινητικότητα και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις στους εγγεγραμμένους οργανισμούς του NDEW, σε εθνικό επίπεδο, όντας στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Nissan θα δωρίσει ένα LEAF στο Plug In America για να το εντάξει στον στόλο του και για να το χρησιμοποιήσει σε συναφείς εκδηλώσεις, σε όλες τις Η.Π.Α.

Nissan EVs_04

Το Nissan LEAF, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του.  Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του.  Μόλις πρόσφατα, το Nissan LEAF  απέσπασε πέντε αστέρια από το Green New Car Assessment Program, τη νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης για την προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα. Επιπλέον, έχει λάβει βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Nissan EVs_05

Το Nissan LEAF είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης,  έχοντας  ξεπεράσει  τα 400.000 πωληθέντα αυτοκίνητα,  από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του  μοντέλου πρώτης γενιάς,  το 2010. Είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO