Με τιμή κάτω από το όριο των 30.000 ευρώ

 Το VW ID.31 είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα MEB και το ντεμπούτο του θα το πραγματοποιήσει στο εκθεσιακό περίπτερο της Volkswagen στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, από τις 10 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ηλεκτρική κινητικότητα θα είναι το βασικό θέμα στον εκθεσιακό χώρο της Volkswagen στο φετινό IAA. Όχι μόνο με το ID.3 , αλλά θα υπάρξουν επίσης μελέτες για άλλα, επόμενα,  μοντέλα ID. Όπως όλα τα άλλα ID και το ID.3 βασίζεται στο νέο αρθρωτό ηλεκτρικό πλαίσιο (MEB), το οποίο έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για ηλεκτρική χρήση, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό εσωτερικό χώρο του οχήματος.

Volkswagen-ID3_03


Το ID.3 ακολουθεί το Beetle και το Golf για να παρουσιάσει το τρίτο σημαντικό κεφάλαιο στρατηγικής σημασίας για την ιστορία της μάρκας Volkswagen. Στο ID.3 είναι διαθέσιμα τρία διαφορετικά μεγέθη μπαταριών. Μια μεγάλη μπαταρία (77 kWh ), μια μεσαίου μεγέθους μπαταρία (58 kWh ) και μια μικρή μπαταρία (45 kWh).

Με τον τρόπο αυτό διαμορφώνεται ανάλογα και η αυτονομία του αυτοκινήτου. Υπάρχει δυνατότητα κάλυψης από 330 έως 550 χιλιόμετρα ανάλογα με την επιλογή της μπαταρίας. Χάρη στην άριστη χωρητικότητα φόρτισης, για περίπου 290 χιλιόμετρα μπορεί να επαναφορτιστεί σε μόλις 30 λεπτά (με χωρητικότητα φόρτισης 100 kW).

Volkswagen-ID3_04

Η Volkswagen παρέχει και την ανάλογη εγγύηση για τις μπαταρίες αυτές. Θα υπάρχει κάλυψη για οκτώ χρόνια ή 160.000 χιλιόμετρα. Και καθώς η βασική τιμή για το μοντέλο παραγωγής σειράς ID.3 θα είναι κάτω από το όριο των 30.000 ευρώ στη Γερμανία, αυτό σημαίνει ότι θα είναι ένα ηλεκτρικό όχημα για όλους.

Η παραγωγή του ID.3 πρόκειται να αρχίσει όπως είχε προγραμματιστεί στα τέλη του 2019. Τα πρώτα οχήματα αναμένεται να φτάσουν στα μέσα του 2020.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.