spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚέρδισε και το βραβείο Good Design στην Αυστραλία

Κέρδισε και το βραβείο Good Design στην Αυστραλία

 Πόσα, ακόμη, βραβεία θα κατακτήσει αυτό το αυτοκίνητο!!! Αυτή τη φορά το  νέο Nissan LEAF κατέκτησε το  περίφημο χρυσό Βραβείο Good Design  στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντων, ως  αναγνώριση του εξαιρετικού του σχεδιασμού και της καινοτομίας του.

Το Nissan LEAF, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, αποτελεί την εικόνα του  Nissan Intelligent Mobility (NIM) και το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Nissan LEAF_03

Το Good Design Australia αξιολόγησε το νέο Nissan LEAF σύμφωνα με ένα αυστηρό σύνολο κριτηρίων σχεδιασμού που καλύπτουν  τους τομείς του “καλού σχεδιασμού”, της “καινοτομίας του σχεδιασμού” και της “επίδρασης του σχεδιασμού”. Για να κερδίσει το   Βραβείο Good Design, το Nissan LEAF έπρεπε να αποδείξει την υπεροχή του σε όλους τους τομείς και να πείσει τη Κριτική Επιτροπή, για την αξία αυτής της αναγνώρισης.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την προσέγγιση της Nissan στα ηλεκτροκίνητα οχήματα,  τις προόδους που έγιναν μεταξύ των γενεών και τις αμφίδρομες δυνατότητες φόρτισης του Nissan LEAF.

“Η Nissan είναι πρωτοπόρος στον τομέα της οικονομικά προσιτής ηλεκτρικής κινητικότητας, έχοντας ανοίξει το δρόμο της πρώιμης αποδοχής από τους αγοραστές και της απόκτησης Evs, σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο κριτής του Good Design Australia, Ged Bulmer.

Nissan LEAF_04

“Αυτή η δεύτερη γενιά του LEAF, έρχεται μετά από επτά χρόνια από το λανσάρισμα του μοντέλου πρώτης γενιάς, προσφέροντας  σημαντικές βελτιώσεις τόσο στις επιδόσεις,  όσο και στην εμβέλεια.  Το Nissan LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένη δυνατότητα αμφίδρομης φόρτισης, η οποία ενεργοποιεί τη διαδικασία V2G (οχήματος – δικτύου). Αυτό σημαίνει ότι το LEAF της Nissan μπορεί να επιστρέψει την ηλεκτρική ενέργεια στο οικιακό ή στο κοινωφελές ενεργειακό δίκτυο,  καθώς και να αποθηκεύσει την ενέργεια αυτή. Ως εκ τούτου, το LEAF είναι εξοπλισμένο για να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο έξυπνο ηλεκτρικό δίκτυο του μέλλοντος.”

Nissan LEAF_05

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα  EVς παγκοσμίως, με περισσότερα από 400.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/leaf.html

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO