spot_img

Nissan LEAF e+

 Καλπάζει ακάθεκτο σε κάθε αγορά! Και τώρα οι τελευταίες εκδόσεις της εξαιρετικά επιτυχημένης γκάμας του Nissan LEAF είναι πλέον διαθέσιμες για αγορά σε ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του LEAF e+ με την μεγαλύτερη εμβέλεια, το οποίο έχει ήδη λάβει περισσότερες από 8.000 παραγγελίες από την αποκάλυψή του, τον περασμένο Ιανουάριο.

Το  Nissan LEAF,  έρχεται με μια σειρά από τεχνολογικές αναβαθμίσεις, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη αξία  στον κάτοχο του πολυβραβευμένου EV. Με την  προσθήκη της έκδοσης LEAF e+, τα πλεονεκτήματα του μοντέλου ενισχύονται περαιτέρω, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη για τους τυχερούς ιδιοκτήτες.

Nissan LEAF_ 03

Αποτελώντας τη “βιτρίνα” του  Intelligent Mobility της Nissan, το LEAF απλοποιεί την φιλοσοφία της Ευφυούς Ενσωμάτωσης της μάρκας, με μια εντυπωσιακή δέσμη υπηρεσιών συνδεσιμότητας. Όλες οι νέες εκδόσεις του LEAF προσφέρονται με  στάνταρ το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect,  περιλαμβάνοντας  χαρακτηριστικά όπως το Apple CarPlay® και το AndroidAuto® που επιτρέπουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με τα smartphones. Οι υποψήφιοι αγοραστές του LEAF  θα επωφεληθούν και από ένα αναβαθμισμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο διαθέτει την λειτουργία  βελτιστοποίησης της διαδρομής  TomTom LIVE premium traffic, καθώς και την ενσωματωμένη λειτουργία Online Map Update, όπως και τη λειτουργία Location Chargers για την εύρεση σημείων φόρτισης.

Nissan LEAF_ 04

Επιπλέον, η ολοκαίνουργια εφαρμογή NissanConnect Services είναι διαθέσιμη για όλες  τις νέες εκδόσεις του LEAF. Με την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν διαδρομές πλοήγησης από το smartphone  στο αυτοκίνητο και από το αυτοκίνητο στο smartphone,  μέσω της υπηρεσίας πλοήγησης Door-to-Door Navigation, επιτρέποντας την ευκολότερη μετάβαση από και προς το σταθμευμένο σημείο και, κατά συνέπεια, από και προς τον τελικό προορισμό.

Παράλληλα, η λειτουργία Remote Climate Control προσφέρει την επιλογή ενεργοποίησης του κλιματισμού όταν το LEAF είναι ακόμα συνδεδεμένο με την πρίζα στο γκαράζ, ενώ πληροφορίες και αναλύσεις για τις διαδρομές και το στυλ οδήγησης, είναι  επίσης διαθέσιμες από το smartphone του εκάστοτε χρήστη.

Το νέο LEAF προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές σχεδιασμού, με συνολικά 10 διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος και επτά συνδυασμούς  διχρωμίας αυτοκινήτου / οροφής, γεγονός  που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του LEAF να το διαμορφώσουν με το δικό τους προσωπικό γούστο.

Nissan LEAF_ 05

Βασισμένο στην ήδη εντυπωσιακή απόδοση και αποτελεσματικότητα του LEAF των 40 kWh,  το LEAF e+ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια οδήγησης,  με αναβαθμισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Η συμπαγής μπαταρία 62 kWh του μοντέλου είναι αποτελεσματική και ισχυρή, με αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας κατά 25% και αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%, δίνοντας στο LEAF e+ απόδοση ισχύος 217 PS και έως 385 km οδήγησης (σε μικτό κύκλο WLTP),  σε μία μόνο φόρτιση.

Σύμφωνα με το προοδευτικό ήθος του e+, ο προηγμένος σχεδιασμός της μπαταρίας των 62 kWh ενσωματώνει έξυπνη τεχνολογία, με την εντυπωσιακή ενεργειακή πυκνότητα να  προέρχεται από ένα νέο σχεδιασμό της μονάδας της  μπαταρίας. Μια καινοτόμος τεχνική συγκόλλησης με λέιζερ στις αρθρώσεις των κυψελών έχει μειώσει το μήκος της μονάδας, ενώ μια αλλαγή στον αριθμό των στρώσεων ελασματοποίησης της κυψέλης επιτρέπει στο ύψος της μονάδας να ταιριάξει με το σχήμα του οχήματος. Παράλληλα με την αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας, η μπαταρία διατηρεί παρόμοιο σχήμα και μέγεθος με τη μπαταρία των 40 kWh του LEAF, αφήνοντας “αλώβητο” στο e+ τόσο τον εσωτερικό χώρο, όσο και τον εξωτερικό σχεδιασμό του.

Nissan LEAF_ 06

Βελτιωμένο, σε σχέση με το πρώτης γενιάς LEAF που λανσαρίστηκε το 2011, είναι και το σύστημα εσωτερικής θερμικής διαχείρισης, διασφαλίζοντας την βελτιστοποίηση της  απόδοσης από την ταχύ-φόρτιση, σε συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης.  Το σύστημα διασφαλίζει επίσης ότι μεγιστοποιείται η ποιότητα και η μακροζωία της μπαταρίας, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες ξεγνοιασιά και υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Διαθέτοντας πολλές και καινοτόμες τεχνολογίες οδήγησης, το νέο LEAF πρωτοστατεί στο όραμα της Ευφυούς Οδήγησης της Nissan, με το μοναδικό e-Pedal  να είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις, επιτρέποντας στους οδηγούς να ξεκινήσουν, να επιταχύνουν και να επιβραδύνουν, μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πεντάλ.

Nissan LEAF_ 07

Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με το ProPILOT, ένα προηγμένο χαρακτηριστικό οδήγησης που συνδυάζει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με την επιτάχυνση και την πέδηση, προκειμένου  να βοηθήσει τον οδηγό σε μεγάλα ταξίδια και σε βεβαρυμμένη κυκλοφορία, τόσο σε αυτοκινητόδρομους όσο και σε μονές λωρίδες κυκλοφορίας. Το LEAF είναι επίσης εξοπλισμένο με το ProPILOT Park, το οποίο σταθμεύει το αυτοκίνητο αυτόματα και με ευκολία. Αυτά τα βοηθήματα, έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο του οχήματος από τον οδηγό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO