spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΗ διαφημιστική καμπάνια του  Nissan LEAF στις Η.Π.Α.

Η διαφημιστική καμπάνια του  Nissan LEAF στις Η.Π.Α.

Τα συναισθήματα αψηφούν τη βαρύτητα στην τελευταία διαφημιστική καμπάνια της Nissan, όπου πρωταγωνιστεί το  Nissan LEAF και η διεθνούς φήμης αθλήτρια του  wingsuit Roberta Mancino.

Nissan-leaf USA_03

Παρόλο που η οδήγηση ενός EV δεν έχει τον extreme χαρακτήρα της πτήσης με wingsuit, εντούτοις οι οδηγοί ενός EV και οι wingsuiters αντλούν την ίδια ευχαρίστηση, όταν βρεθούν  πίσω από το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος, με τις περισσότερες  πωλήσεις στον κόσμο.

Δείτε τη νέα  διαφημιστική καμπάνια με την ονομασία “Freedom to Move”

Βγήκε στον αέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με πρωταγωνίστρια την Roberta Mancino, κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ στην πτήση με wingsuit, με πάνω από 10.000 ελεύθερες πτώσεις (sky dives)και 450 άλματα βάσης (base jumps).

Nissan-leaf USA_04

“Στο παρελθόν, πολλές διαφημίσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων επικεντρώνονταν  στην τεχνολογία, παραμελώντας  να πουν τη μοναδική ιστορία για το πώς η οδήγηση ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου σας κάνει να αισθάνεστε”, δήλωσε ο Allyson Witherspoon, αντιπρόεδρος, Marketing Communications και Media της  Nissan North America. “Έχουμε διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που βιώνουν την εμπειρία οδήγησης ενός EV, λατρεύουν πραγματικά την άμεση επιτάχυνση, την ησυχία στην καμπίνα και όλη την έξυπνη τεχνολογία που καθιστά  την οδήγηση λιγότερο αγχωτική. Είναι πραγματική απόλαυση η οδήγηση ενός EV και λίγα μπορούν να  το κάνουν καλύτερα από το κορυφαίο σε πωλήσεις  LEAF.”

Nissan-leaf USA_05

Τον Μάρτιο, το Nissan LEAF έγινε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  αυτοκίνητο στην ιστορία που ξεπέρασε τις 400.000 πωλήσεις, εδραιώνοντας την  θέση του ως το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις, στην κατηγορία του.  Το LEAF αποτελεί μια πρώτη δέσμευση της Nissan, στα EVs και την ηλεκτροκίνηση.  Ως μέρος του εταιρικού οράματος  M.O.V.E. 2022, η Nissan έχει ανακοινώσει ότι θα φέρει επτά νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά,  έως το 2022.

Nissan-leaf USA_06

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/leaf.html

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO