Εγκαθιδρύεται η οικιακή φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων

Η συνεργασία των δύο εταιριών, “ενώνει”  το αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, το Nissan LEAF, με τον παγκόσμιο προμηθευτή ενέργειας, υποστηρίζοντας  τον “οδικό” χάρτη για τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης στην Ταϊλάνδη.

Η Nissan στην Ταϊλάνδη ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με την Delta Electronics (Thailand) PCL,  ως τον κύριο προμηθευτή συστημάτων φόρτισης  ηλεκτροκίνητων  οχημάτων.

Nissan-Delta_Electro_Mobility_ 03

Η συμφωνία αυτή έρχεται να υποστηρίξει τον στόχο εγκατάστασης 1,2 εκατομμυρίων μονάδων φόρτισης μέχρι το 2036,  παρέχοντας στους ιδιοκτήτες του  Nissan LEAF στη Ταϊλάνδη διεθνείς  προδιαγραφές φόρτισης, σύμφωνα  με το πιστοποιημένο από τη Nissan, ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών της Delta.

Nissan-Delta_Electro_Mobility_ 04

"Η Nissan Motor Thailand έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός οικοσυστήματος ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ταϊλάνδη προς όφελος των πελατών μας και των Ταϊλανδών, υποστηρίζοντας ένα πιο πράσινο μέλλον μέσω της ηλεκτρικής κινητικότητας", δήλωσε ο Ramesh Narasimhan, πρόεδρος της Nissan Motor Thailand. "Για να  το εξασφαλίσουμε αυτό, έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε την Delta, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος στον κόσμo, στην κοινή πορεία μας για να οδηγήσουμε την  Ταϊλάνδη προς ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μέλλον.”

Nissan-Delta_Electro_Mobility_ 05

Η συγκεκριμένη συνεργασία  υποστηρίζεται από μια έκθεση της  Frost & Sullivan, η οποία διαπίστωσε ότι, για τους Ταϊλανδούς καταναλωτές, η παροχή εύχρηστων και ευέλικτων επιλογών φόρτισης  αποτελεί  ένα από τα τρία  πρωταρχικά κίνητρα αγοράς ενός EV στην Ταϊλάνδη. Ως εκ τούτου, η συμφωνία αυτή παρέχει πρόσβαση στις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης φόρτισης της Delta, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για τους ιδιοκτήτες EV στις Η.Π.Α., την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Nissan-Delta_Electro_Mobility_ 06

"Πιστεύουμε ότι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό μέλλον βρίσκεται μπροστά από τον στόχο του εξηλεκτρισμού της αυτοκίνησης στην  Ταϊλάνδη", δήλωσε ο Narasimhan. "Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει μέσω συμφωνιών όπως αυτής  με τη Delta, αλλά και με την πρόσφατη πρωτοποριακή συνεργασία μας με την Μητροπολιτική Αρχή Ηλεκτρισμού της Ταϊλάνδης,  που προσφέρει επιλογές φόρτισης  στο σπίτι,  προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάλληλη υποδομή για τους ιδιοκτήτες του Nissan LEAF".

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.