spot_img

CUPRA Formentor

Το CUPRA Formentor παίρνει το όνομά του από τη βόρεια Μαγιόρκα και είναι το πρώτο μοντέλο που αναπτύχθηκε ειδικά για την Cupra. Τώρα, ο υβριδικός κινητήρας plug-in υψηλής απόδοσης συνδυάζεται με τη μετάδοση DSG με διπλό συμπλέκτη και παρέχει ισχύ 180kW / 245PS. Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Ισπανικού μοντέλου που μόλις κυκλοφόρησαν.

CUPRA Formentor_ 03

Πραγματοποίησε το δυναμικό του ντεμπούτο γύρω από τους εκπληκτικούς δρόμους του Cap de Formentor, στη Μαγιόρκα. Το CUV είναι το πρώτο μοντέλο που αναπτύχθηκε ειδικά από την CUPRA. Είναι και δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό, γρήγορο κι εντυπωσιακό.

CUPRA Formentor_ 04

Έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό στο μέλλον, ενσωματώνοντας ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα κινητήρων,  παρέχοντας τις επιδόσεις που απαιτούνται για ένα CUPRA, αλλά με βιώσιμο τρόπο.

Η δύναμη του CUPRA Formentor προέρχεται από έναν υβριδικό κινητήρα plug-in υψηλής απόδοσης, ένας κινητήρας σχεδιασμένος για να ικανοποιεί τις σημερινές απαιτήσεις για απόδοση και αποδοτικότητα προκειμένου να ξεκινήσει η Cupra την ηλεκτροκίνηση.

CUPRA Formentor_ 05

Η ανάμειξη της τεχνολογίας ενός προηγμένου υβριδικού βενζινοκινητήρα υψηλής απόδοσης με υψηλή ισχύ και των χαρακτηριστικών υψηλής ροπής ενός ηλεκτρικού κινητήρα, επιτρέπει στο CUPRA Formentor να ξεπεράσει τις προσδοκίες των οδηγών.

CUPRA Formentor_ 06

Σε συνδυασμό με τη μετάδοση DSG με διπλό συμπλέκτη, η συνολική απόδοση των 180kW / 245PS παρέχεται απρόσκοπτα στο δρόμο. Η έξυπνη ρύθμιση του πλαισίου DCC και το κλείδωμα του διαφορικού σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο οδηγείται  εντυπωσιακά ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή το στυλ, καθώς ο οδηγός κατευθύνει το αυτοκίνητο με το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης.

CUPRA Formentor_ 07

Ο συνδυασμός ηλεκτρικής ενέργειας και εσωτερικής καύσης, επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μειώνει τη συνολική κατανάλωση καυσίμου και να μειώνει σημαντικά και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Με το πλεονέκτημα μιας μεγάλης μπαταρίας, το CUPRA Formentor μπορεί να οδηγήσει με  καθαρά ηλεκτρικό τρόπο για έως και 50 χλμ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO