spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΈνα φιλόδοξο road show σε έξι Ευρωπαϊκές αγορές

Ένα φιλόδοξο road show σε έξι Ευρωπαϊκές αγορές

 

Το νέο Polestar 2 εισέρχεται στην επόμενη σημαντική φάση της εισαγωγής του – ένα φιλόδοξο road show στις έξι Ευρωπαϊκές αγορές προώθησης της Polestar η οποία διοργανώνει παρόμοιες εκδηλώσεις στην Κίνα και τη Βόρεια Αμερική, ως μέρος της παγκόσμιας περιοδείας Polestar 2.

Polestar 2_03

Παρουσιάζοντας το νέο Polestar 2 σε βασικές αγορές με μοναδικό τρόπο Polestar, το Polestar 2 θα επιτρέψει στο κοινό να δει το συναρπαστικό νέο γρήγορο ηλεκτρικό performance όταν θα επισκεφτεί, συνολικά,  δεκαπέντε ευρωπαϊκές πόλεις μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου 2019.

“Μετά την online αποκάλυψη τον Φεβρουάριο, αυτή είναι η ευκαιρία για τους πελάτες και τους οπαδούς μας στην Ευρώπη να γίνουν στενοί και φανατικοί οπαδοί με το Polestar 2 για πρώτη φορά στις εγχώριες αγορές τους”, σχολιάζει ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar.

Polestar 2_04

Η πορεία Polestar 2 ξεκινάει στη Σουηδία τον Μάιο, ακολουθούμενη από την Ολλανδία και το Βέλγιο τον Ιούνιο. Το Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενεί τον Ιούλιο, οδηγώντας στη Γερμανία από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο. Η Νορβηγία είναι ο τελικός προορισμός τον Οκτώβριο, όπου η περιοδεία θα ενσωματώνει επίσης το άνοιγμα του πρώτου χώρου λιανικής πώλησης χώρου Polestar στο Όσλο.

Polestar 2_05

Οι ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες για την πορεία Polestar 2 θα ανακοινωθούν στο Polestar.com. Η περιοδεία ξεκινάει από το Γκέτεμποργκ, στη Σουηδία, από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, πριν μετακομίσει στη Στοκχόλμη από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO