spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑH Skoda εγκαινιάζει το πιλοτικό eMobility

H Skoda εγκαινιάζει το πιλοτικό eMobility

 

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη είναι ταχύτατοι και άκρως εντυπωσιακοί. Η Skoda τώρα θα παράσχει δέκα πρωτότυπα του ηλεκτρικού CITIGO E-PILOT που κατασκευάστηκε με βάση το e-up της Volkswagen σε  επιλεγμένους πελάτες προκειμένου να τα  δοκιμάσουν στην Τσεχική Δημοκρατία.

Skoda eMobility_ 03

Η εμπειρία των συμμετεχόντων από την καθημερινή χρήση και οι συγκεκριμένες προτάσεις τους θα χρησιμεύσουν ως σημαντική ανατροφοδότηση πριν από την έναρξη της eMobility της τσεχικής μάρκας. Τα συγκεκριμένα πρωτότυπα έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από το μεταγενέστερο ηλεκτροκίνητο μοντέλο CITIGO.

Skoda eMobility_ 04

Στην 124χρονη ιστορία της μάρκας, ο παραδοσιακός τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτρονικής κινητικότητας με το SKODA CITIGO και το SKODA SUPERB με plug-in hybrid drive. Στο πλαίσιο ενός πιλοτικού σχεδίου, η SKODA καθιστά τώρα το CITIGO E-PILOT διαθέσιμο σε επιλεγμένους πελάτες στην Τσεχική Δημοκρατία.

Skoda eMobility_ 05

Πριν από την κυκλοφορία του eMobility, η SKODA δοκιμάζει πρωτότυπα του ηλεκτρικού CITIGO ως μέρος ενός πιλοτικού σχεδίου. Επιλεγμένες εταιρείες, πελάτες στόλου και κρατικές αρχές θα ξεκινήσουν στο δρόμο σε δέκα αντίτυπα του SKODA CITIGO E-PILOT. Πριν από την έναρξη της σειράς παραγωγής, ο τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα ήθελε να αποκτήσει ανατροφοδότηση και πολύτιμες προτάσεις από τους δοκιμαστές και τους πελάτες που θα βάλουν το όχημα μέσω των βημάτων του στην καθημερινή λειτουργία. Οι αισθητήρες σε όλα τα οχήματα δοκιμής θα καταγράφουν σημαντικά δεδομένα όπως η εξωτερική θερμοκρασία και η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο και η επιτάχυνση του οχήματος δοκιμής.

Skoda eMobility_ 06

Όλα τα δεδομένα αποστέλλονται αυτόματα στο τμήμα Τεχνικής Ανάπτυξης της SKODA και αξιολογούνται. Με αυτό τον τρόπο θα είναι δυνατό να αποκτήσει γνώση σχετικά με τη χρήση του οχήματος και να καθορίσετε τον τρόπο λειτουργίας της μπαταρίας κατά την καθημερινή λειτουργία και τη φόρτιση.

Skoda eMobility_ 07

Ο Luboš Vlček, Διευθύνων Σύμβουλος της SKODA AUTO Czech Republic, δήλωσε: “Η SKODA ξεκινάει την ηλεκτρική κινητικότητα το 2019 και θα έχει εισαγάγει δέκα ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το τέλος του 2022. Πριν από την κυκλοφορία των ηλεκτρονικών οχημάτων της SKODA στη σειρά παραγωγής, συλλέγουμε ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας ο οποίος θα αξιολογήσει ένα δοκιμαστικό στόλο στην εγχώρια αγορά της Τσεχικής Δημοκρατίας τους επόμενους μήνες. Στο πλαίσιο του έργου SKODA CITIGO E-PILOT, δοκιμάζουμε πολλές υπηρεσίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ώστε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για την κυκλοφορία του οχήματος παραγωγής μέχρι το τέλος του έτους. “

Skoda eMobility_ 08

Η σειρά παραγωγής της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του SKODA CITIGO θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η SKODA AUTO θα ξεκινήσει το πιο εκτεταμένο επενδυτικό πρόγραμμα στην ιστορία της, δαπανώντας περίπου 2 δισ. Ευρώ για την ηλεκτροδότηση και την ψηφιοποίηση .

Skoda eMobility_ 09

Μέχρι το τέλος του 2022, ο κατασκευαστής αυτοκινήτων θα έχει παρουσιάσει πάνω από 30 νέα μοντέλα, περισσότερα από 10 από τα οποία θα είναι εν μέρει ή πλήρως ηλεκτρικά. Από τις αρχές του 2020, όλοι οι εμπορικοί εταίροι της SKODA στη Δημοκρατία της Τσεχίας θα έχουν επίσης σταθμούς φόρτισης στους τόπους πώλησης και εξυπηρέτησης, συμβάλλοντας ενεργά στη σημαντική επέκταση της τοπικής υποδομής χρέωσης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO