spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΆλλη μια πολύ σημαντική διάκριση στη φαρέτρα του

Άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση στη φαρέτρα του

Σαρώνει κάθε διάκριση, όπου κι αν βρεθεί, στον εμπορικό του στίβο. Σε κάθε πλευρά του πλανήτη. Τώρα, το Nissan LEAF, το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, βραβεύθηκε ως το Καναδικό Πράσινο Αυτοκίνητο του 2019 (CGCOTY), από την Ένωση Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου του Καναδά (AJAC), στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκίνητου του Βανκούβερ.

Nissan LEAF-Ajac_ 03

Η δεύτερη, πλήρως ανανεωμένη γενιά του  Nissan LEAF, έχει εμβέλεια οδήγησης 270 χιλιομέτρων, ολοκαίνουριο ελκυστικό εξωτερικό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένες τεχνολογίες, όπως το ProPILOT Assist και το e-Pedal.

Nissan LEAF-Ajac_ 04

“Ως πρωτοπόροι με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής, έχουμε καθήκον να προσφέρουμε στους Καναδούς ένα EV που προσφέρει περισσότερα και συνεχίζει να πρωτοστατεί στην πρόοδο της κατηγορίας οχημάτων μηδενικών εκπομπών”, δήλωσε ο Joni Paiva, πρόεδρος της Nissan Canada Inc. “Αυτό το επιτύχαμε με το νέο Nissan LEAF, που διαθέτει μια σουίτα προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας και στάνταρ εξοπλισμό, ειδικά διαμορφωμένο για τον Καναδά.”

Nissan LEAF-Ajac_ 05

Οι υποψηφιότητες για το Καναδικό Πράσινο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και το Καναδικό Πράσινο Όχημα της Χρονιάς, πρέπει να πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις για να ενταχθούν στο πρόγραμμα των συγκεκριμένων βραβείων, ενώ  πρέπει να πληρούν και πρόσθετα κριτήρια σχετικά με την αποδοτικότητα του καυσίμου, βάσει του μεγέθους, του κινητήριου συνόλου και του σκοπού λειτουργίας του οχήματος.  Όλες οι συμμετοχές δοκιμάζονται από περισσότερους από 65 δημοσιογράφους του AJAC, σε ολόκληρο τον Καναδά.

Nissan LEAF-Ajac_ 06

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται σε διαφορετικές οδικές επιφάνειες και οδικές συνθήκες, τόσο  καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, όσο  και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Αξιολόγησης του AJAC, που γίνεται κάθε φθινόπωρο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO