spot_img

Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo εισέρχεται στον κόσμο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με τη νέα Alfa Romeo Tonale, το  μεσαίο C –  SUV. H Tonale είναι το πρώτο υβριδικό plug-in από την Alfa Romeo και η ονομασία της προέρχεται από το ομώνυμο πέρασμα των Άλπεων. Εμπορικά βρίσκεται κάτω από τη Stelvio.

Alfa Romeo Tonale_ 03_resize

Ένα αυτοκίνητο εμπνευσμένο από την ομορφιά και το μανιφέστο σχεδιασμού της Alfa Romeo. Ο σχεδιασμός του Tonale είναι μια έκφραση που μοιάζει περίσκεψη στο μέλλον. Οι συμπαγείς διαστάσεις του ενσωματώνουν το μοναδικό ιταλικό ντιζάιν και το αδιαμφισβήτητο στυλ της Alfa Romeo, παρουσιάζοντας τη μελλοντική εξέλιξη της μάρκας.

Alfa Romeo Tonale_ 04_resize

 Ένα στοιχείο που απηχεί την παράδοση του DNA της Alfa Romeo είναι οι τροχοί των 21 ιντσών με αποκλειστικά ελαστικά Pirelli.  Ο σχεδιασμός των ζαντών χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960 και “φορέθηκε” από τη 33 Stradale.

Alfa Romeo Tonale_ 05_resize

Η Alfa Romeo κρατά πολύτιμη την ουσία της ιταλικής τέχνης και της γλυπτικής, μέσα από τη διαχρονική εμπειρία “artigianale” της χειροποίητης γλυπτικής.

Alfa Romeo Tonale_ 06_resize

Καθώς κάθε σχεδιασμός της Alfa Romeo φροντίζεται από την ανθρώπινη πινελιά, ο οπίσθιος φωτισμός θυμίζει καλλιτεχνική υπογραφή και όχι οπτικό στοιχείο φωτισμού, ένα είδος φωτεινής υπογραφής που γεννιέται απευθείας από το χέρι του καλλιτέχνη.

Alfa Romeo Tonale_ 07_resize

Το εσωτερικό της Tonale είναι πολύ προσανατολισμένο προς τον οδηγό, αλλά όχι εγωιστικό, καθώς η διάταξη έχει σχεδιαστεί άνετα για 4 επιβάτες.

Alfa Romeo Tonale_ 08_resize

Στο εσωτερικό του υπάρχουν ημιδιαφανή οπίσθια πάνελ, όπως η κεντρική σήραγγα, που παρέχει την τέλεια θέση για τον επιλογέα. Υπάρχει ακόμη μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ψηφιακές ενδείξεις στους αεραγωγούς.

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO