spot_img

VW I.D. BUZZ CARGO

Δύο είναι τα σπουδαία νέα από τη VW και το σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Ο μεταφορέας με μηδενικές εκπομπές, το I.D. BUZZ CARGO, το οποίο συνεχίζει την ιδέα του Bulli στο μέλλον και το CARGO e-BIKE, το οποίο  είναι ένα νέο ποδήλατο φορτίου σχεδιασμένο για μικρο-κινητικότητα χωρίς εκπομπές στην πόλη.

VW EV_ 03

Η Volkswagen Commercial Vehicles είναι τώρα επίσης ηλεκτρική και στην Αμερική – με την  πρεμιέρα του I.D. BUZZ CARGO1 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και ένας πλήρως αυτοματοποιημένος τρόπος οδήγησης έχουν μετασχηματίσει το I.D. BUZZ στον μεταφορέα μιας νέας εποχής. Οπτικά, μεταφέρει επίσης το σχέδιο του θρυλικού Bulli, γνωστού και ως Microbus, στο μέλλον.

VW EV_ 04

Το I.D. Το BUZZ CARGO εντυπωσιάζει με τη  μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και τον ψηφιακό χώρο φορτίου, ο  οποίος αναφέρει αυτόματα το απόθεμά του στην αποθήκη ηλεκτρονικά. Το I.D. Το BUZZ CARGO αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

VW EV_ 05

Ένα άλλο προϊόν, το οποίο παρουσιάζεται επίσης σε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στην Καλιφόρνια, θα φτάσει ήδη στην αγορά το 2019: το CARGO e BIKE – ένα πρωτοποριακό τρίκυκλο ηλεκτρικό φορτηγάκι πόλης.

Οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν νέες μορφές κινητικότητας. Η μάρκα Volkswagen Commercial Vehicles κάνει την είσοδό της σε μια νέα εποχή οδήγησης με το I.D. BUZZ: όχι μόνο το ηλεκτρικό και ψηφιακό Bulli θα επιτρέψει την αυτόνομη οδήγηση και τις παραδόσεις αγαθών στο άμεσο μέλλον – ακόμη και σε ζώνες με περιορισμούς εισόδου. Τοποθετημένο μεταξύ του μοντέλου Caddy και T, θα αξιοποιήσει και νέες  ευκαιρίες.

VW EV_ 06

Το I.D. Το BUZZ CARGO concept είναι το πρώτο van που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα ηλεκτρικής κίνησης (MEB). Μια σημαντική τεχνική ιδιότητα του MEB είναι η δυνατότητα κλιμάκωσης των μπαταριών του, ώστε τα μοντέλα να μπορούν να παραδοθούν με μπαταρίες διαφορετικού μεγέθους σύμφωνα με την προβλεπόμενη χρήση του οχήματος. Αυτό επιτρέπει αυτονομία από περίπου 330 χιλιόμετρα ή 205 μίλια σε περισσότερα από 550 χιλιόμετρα ή 340 μίλια (το καθένα με βάση το WLTP2). Ακόμη έχει προβλεφθεί να τοποθετηθεί και μια ηλιακή οροφή η οποία μπορεί να ενισχύσει την αυτονομία του.

VW EV_ 07

Όσο για το νέο CARGO e-BIKE,  δείχνει επίσης πώς η Volkswagen Commercial Vehicles έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της ηλεκτρικής κινητικότητας. Στο μέλλον, το ηλεκτρικό πρόγραμμα θα κυμαίνεται από αυτό το έξυπνο τρίτροχο, έως σε μοντέλα όπως το αυτόνομο αυτοκίνητο BUZZ CARGO και το e-Crafter που έχουν ήδη εισαχθεί στην Ευρώπη και προσφέρουν  μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1,75 τόνων.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO