Οι νέοι δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρικά οχήματα

Δουλειά ουσίας και βάθους πραγματοποιείται σε άλλες κοινωνίες. Η Greenpower International Final καλωσόρισε 122 ομάδες στο Rockingham Speedway. Ομάδες οι οποίες καλούνται να κατασκευάσουν και να αγωνιστούν με τα δικά τους ηλεκτρικά οχήματα. Και σε αυτή την προσπάθεια η Ford είναι εθνικός χορηγός της Greenpower Educational Trust.

Greenpower  Final_ 03

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα ήρθαν στο επίκεντρο των διεθνών τελικών της Greenpower, που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Rockingham Speedway. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Greenpower Education Trust, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που στοχεύει να προσελκύσει τους νέους που ενδιαφέρονται για την επιστήμη και την τεχνολογία προτρέποντάς τους να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να αγωνιστούν με το δικό τους ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί το αποκορύφωμα προσπαθειών συνολικά έξι μηνών, που συμπεριλαμβάνει και τους  περιφερειακούς προκριματικούς αγώνες.

Δείτε το video της σπουδαίας εκδήλωσης :

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, η Greenpower συνεργάζεται με περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 700 ομάδες. Οι αγώνες απευθύνονται σε ομάδες ιδιωτικών εταιρειών, αγωνιστικών συλλόγων, σχολείων, τεχνικών σχολών και πανεπιστημίων, που προέρχονται από διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα, την Πορτογαλία, την Πολωνία και την Ιρλανδία.

Greenpower  Final_ 04

Οι φετινοί τελικοί συγκέντρωσαν 122 ομάδες που ανταγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες ηλικιών:

IET Formula 24 (ηλικίας 11-16) και

IET Formula 24+ (ηλικίας 16-25)

Greenpower  Final_ 05

Η Ford που ήταν ο περιφερειακός χορηγός του Greenpower Education Trust για 17 συνεχή χρόνια, τώρα ήταν ο εθνικός χορηγός.

Greenpower  Final_ 06

Συνολικά 21 μηχανικοί της Ford παρακολούθησαν την εκδήλωση, προσφέροντας υποστήριξη στις συμμετέχουσες ομάδες και απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τους ρόλους των μηχανικών.

Greenpower  Final_ 07

Greenpower  Final_ 08

Greenpower  Final_ 09

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok