Ξεχάστε ότι ξέρατε

Τεράστιες είναι οι ανατροπές σε σχέση με ότι γνωρίζαμε έως τώρα για τα αυτοκίνητα, την ηλεκτροκίνηση και τις μετακινήσεις. Τώρα, η νέα πρόταση Renault EZ-ULTIMO θέτει τις βάσεις για μία αναβαθμισμένη εμπειρία μετακίνησης για όλους, είτε για μία ώρα, είτε για μία μέρα. Σαν ένα «ιδιωτικό σαλόνι σε τροχούς», μπορεί να επεκτείνει την εμπειρία ενός ξενοδοχείου, ενός καταλύματος ή μιας αεροπορικής εταιρείας.

Το EZ-ULTIMO ολοκληρώνει την τριπλέτα των concept cars της Renault τα οποία  αποτυπώνουν το μέλλον των αστικών, κοινόχρηστων μεταφορών, ενώ παράλληλα, η νέα πρόταση βοηθάει τον επιβάτη να ανακαλύψει από την αρχή τη ζωή εν κινήσει, προσφέροντας on-demand περιεχόμενο.

EZ Ultimo_  05 EZ Ultimo_  06

Το concept EZ-ULTIMO ενσαρκώνει την υπόσχεση της Renault για «Εύκολη Ζωή» (Easy Life), προσφέροντας εύκολη πρόσβαση μέσω της μεγάλης, αυτόματα ανοιγόμενης πόρτας, και της περιστρεφόμενης θέσης που υποδέχεται τον επιβάτη. Για ακόμα περισσότερη ιδιωτικότητα, οι επιβάτες προστατεύονται από τα αδιάκριτα βλέμματα από γυάλινα παραπετάσματα στο πάνω μέρος του αυτοκινήτου. Το κομψό εσωτερικό του, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, είναι ειδικά κατασκευασμένο από υλικά ανώτερης ποιότητας, όπως το ξύλο, το μάρμαρο και το δέρμα, για μία ξεκούραστη και ευχάριστη εμπειρία.  

Εφοδιασμένο με τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων, καθώς είναι συνδεδεμένο με τεχνικές δομές και μπορεί να προσαρμοστεί στο αστικό περιβάλλον, στον αυτοκινητόδρομο, ή ακόμα και στις ανάγκες των υπηρεσιών μεταφοράς σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Δείτε το video της διαφορετικής μετακίνησης

Το ρομποτικό, αυτόνομο, ηλεκτρικό, διασυνδεδεμένο concept car, αποτελεί μια πλατφόρμα για υπηρεσίες κοινόχρηστης μετακίνησης, προσφέροντας μια premium εμπειρία εν κινήσει. Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, για μία ώρα, ή για μία μέρα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να αναβαθμίσουν την εμπειρία μιας ιδιωτικής βόλτας στην πόλη, μιας πολυτελούς τουριστικής εμπειρίας, ή ακόμα και στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκτείνουν την premium εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους και στις μετακινήσεις τους.

Καθώς η μετακίνηση εξακολουθεί και εξελίσσεται με τα διασυνδεδεμένα και αυτόνομα αυτοκίνητα, η Renault πιστεύει ότι οι πελάτες θα αρχίσουν να αποζητούν πιο πλούσιες εμπειρίες εν κινήσει, αξιοποιώντας εκ νέου με διαφορετικό τρόπο τον χρόνο του ταξιδιού τους, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προκειμένου να «αγκαλιάσει» αυτή την εξέλιξη, το Groupe Renault επένδυσε σε ένα project νέων media τεχνολογιών υπογράφοντας την πρώτη του συνεργασία με την εταιρεία Groupe Challenges για την ανάπτυξη της Augmented Editorial Experience (Επαυξημένη Συντακτική Εμπειρία).

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή, ρεαλιστική εμπειρία που συνδυάζει το προσωποποιημένο premium περιεχόμενο και τις multi-media εφαρμογές με τη μετακίνηση, με απώτερο σκοπό να μετατρέψει την ώρα του ταξιδιού σε μία γνωστική εμπειρία για τους επιβάτες του μέλλοντος, οχημάτων όπως το EZ-ULTIMO.

EZ Ultimo_  07

H τριλογία των EZ concept cars

Το EZ-ULTIMO είναι το τρίτο μιας σειράς από concept cars της Renault που εστιάζουν στις αυτόνομες, ηλεκτρικές, διασυνδεδεμένες και κοινόχρηστες υπηρεσίες αστικής μετακίνησης. Το EZ-ULTIMO αξιοποιεί την ίδια ευέλικτη πλατφόρμα της Renault, που είναι κατασκευασμένη για ρομποτικά οχήματα κοινόχρηστης λογικής, όπως το πρωτότυπο EZ-GO. Εμπνευσμένο από την ίδια φιλοδοξία να προσφέρει βιώσιμη μετακίνηση σε όλους, αυτή η τριλογία των 100% ηλεκτρικών, αυτόνομων, διασυνδεδεμένων οχημάτων παρουσιάζουν ένα διευρυμένο όραμα για ένα δίκτυο κοινόχρηστων μετακινήσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του μέλλοντος.

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok