spot_img
HomeAUTOΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΑνοίγει το πρώτο Polestar Space

Ανοίγει το πρώτο Polestar Space

Το πρώτο Polestar Space θα ανοίξει στα μέσα του 2019 στο Όσλο της Νορβηγίας – μία από τις πιο ανεπτυγμένες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων. Ο χώρος Polestar στο Όσλο θα είναι ο πρώτος που θα δείξει την καινοτόμο και σύγχρονη φιλοσοφία μάρκας και λιανικής πώλησης της Polestar και είναι η έναρξη ενός παγκόσμιου δικτύου που θα περιλαμβάνει περίπου 60 χώρους μέχρι τα μέσα του 2020.

Στο κέντρο του Όσλο στο Øvre Slottsgate, το Polestar Space θα βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα προοδευτικά εμπορικά καταστήματα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον καταστημάτων λιανικής.

“Η Polestar θα επαναπροσδιορίσει την εμπειρία ιδιοκτησίας οχημάτων και τη σχέση που έχουν οι πελάτες με τον κατασκευαστή τους”, σχολιάζει ο Thomas Ingenlath, Διευθύνων Σύμβουλος της Polestar. “Τα Polestar Spaces αποτελούν σημαντικό μέρος της εμπειρίας των πελατών μας και όπου θα συναντήσουμε φυσικά τους πελάτες μας. Καθώς η Νορβηγία είναι μία από τις σημαντικότερες αγορές ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, είναι λογικό να ξεκινήσει η ιστορία του Polestar Space στο Όσλο. “

Polestar_Space_concept_ 02

Το Polestar Spaces θα χτιστεί με βάση την ιδέα σχεδιασμού που επεξεργάζεται το Polestar στο περιβάλλον λιανικού εργαστηρίου του στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με ένα εμπορικό σήμα αυτοκινήτου.

Η Polestar θα προσφέρει μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία λιανικής που θα επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τα πάντα online.

Ωστόσο, αν το επιθυμούν, το Polestar Space θα επιτρέψει στους πελάτες να συναντήσουν τους ειδικούς της Polestar, να δουν τα αυτοκίνητα αυτοπροσώπως και να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο, σε ένα avant-garde περιβάλλον σχεδιασμένο να απορροφά την πίεση από τη διαδικασία λιανικής πώλησης – οι Polestar Spaces στελεχωμένο από έμπειρους ειδικούς προϊόντων παρά από στελέχη πωλήσεων που πωλούν σκληρά.

“Εργαζόμαστε για την υπογραφή ορισμένων άλλων τοποθεσιών του Polestar Spaces σε όλο τον κόσμο”, καταλήγει ο Thomas Ingenlath. “Το παγκόσμιο αποτύπωμα Polestar έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.”

Polestar_Space_concept_ 01

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO