spot_img

Renault EZ-Ultimo

“Αναβαθμισμένη οδήγηση για όλους”. Αυτό είναι το μύνημα της Renault από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και το εκθαμβωτικό EZ Ultimo concept car. Είναι ένα  αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα, μια νέα μελέτη από τη Renault να προσφέρει τώρα κυριολεκτικά ένα κινητό σαλόνι. Εξοπλισμένο με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 4 μπορεί να κινηθεί σε κάθε δρόμο με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε το video του Renault EZULTIMO

Πρόκειται για ένα όχημα ρομπότ, το διαθέτει εξαιρετική ευελιξία. Ιδανικό για ένα ιδιωτικό ταξίδι ή και για επαγγελματικές μετακινήσεις. Μπορεί και προσαρμόζεται απόλυτα σε κάθε κάτοχό του, ώστε να καλύψει κάθε του ανάγκη κατά την μετακίνηση. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν ιδιαίτερα προσωπικό χώρο, ένα σαλόνι πολυτελείας, το οποίο ακολουθεί το γαλλικό στυλ και την σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Renault EZ-ULTIMO_ 10 

Εξοπλισμένο με κάθε άνεση, μπορεί να προσφέρει σχεδόν τα πάντα στους επιβάτες του. Στο εσωτερικό του κυριαρχούν το δέρμα και το ξύλο. Έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Groupe Challenges και είναι σχεδιασμένο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πολυμέσων και κινητικότητας.

Η είσοδος στο EZ Ultimo concept car  γίνεται μέσω μιας μεγάλης αυτόματης πόρτας. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να περιορίζει τα περίεργα βλέμματα των περαστικών, αφού οι γυάλινες επιφάνειες μπορούν να μεταβάλλονται  με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η παρατήρηση εκ των έξω. 

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO