spot_img

Mercedes-Benz Vans URBANETIC

Mercedes_vision_urbanetic_ 01Οι δημιουργίες αλλά και τα οράματα δεν έχουν τελειωμό! Κάθε μέρα και μια ιδέα από το μέλλον έρχεται για να μας συναρπάσει, να μας ταξιδέψει πολύ μπροστά στο χρόνο. Αυτή τη φορά η Mercedes-Benz Vans μας αποκαλύπτει το URBANETIC. Πρόκειται για το νέο όραμα της εταιρείας και αφορά την αστική κινητικότητα στο μέλλον. Και κάνοντας ένα βήμα μπροστά, η Mercedes-Benz Vans δείχνει ξεκάθαρα τα σχέδιά της για τα αυτόνομα επαγγελματικά οχήματα. Όχι μόνο θα είναι διαφορετικά, αλλά Mercedes_vision_urbanetic_ 03θα αλλάζουν σύμφωνα με το τι θα έχουν να μεταφέρουν.

Το concept URBANETIC σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την ποιότητα ζωής και ακόμη για να καλύψει μια μεγάλη σειρά από ανάγκες μετακίνησης στο αστικό περιβάλλον του μέλλοντος και στοχεύει τόσο σε αγαθά, όσο και σε ανθρώπους.

Δείτε το Mercedes-Benz Vision URBANETIC

Mercedes_vision_urbanetic_ 04Η έξυπνη αυτή ιδέα είναι βασισμένη σε ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο πλαίσιο αυτόνομης οδήγησης. Και είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλάζει σύμφωνα με τις μεταφορικές ου ανάγκες. Άλλη καμπίνα για μεταφορά προσώπων και άλλη για μεταφορά εμπορευμάτων. Για μια εταιρεία η πρόταση αυτή είναι ιδανική, αφού με το ίδιο πλαίσιο θα μπορεί να έχει δύο οχήματα, μειώνοντας σημαντικά το κόστος.

Mercedes_vision_urbanetic_ 05Τι μπορεί να κάνει
Το vision URBANETIC σαν όχημα μεταφοράς προσώπων θα μπορεί να μεταφέρει έως και 12 άτομα. Και από την άλλη, με τον επαγγελματικό του “μανδύα” σαν van, θα μπορεί να μεταφέρει 10 παλετες ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αφού ο χώρος φόρτωσης έχει μήκος 3,70 μέτρα και με το συνολικό μήκος του οχήματος να φτάνει τα 5,14 μέτρα. Η Mercedes-Benz Vans οραματίζεται ένα πολυεργαλείο μεταφοράς το οποίο δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο.

Mercedes_vision_urbanetic_ 10Εξ αιτίας της αυτόνομης τεχνολογίας του θα μπορεί να λειτουργεί 365 ημέρες το χρόνο, ολόκληρο το 24ωρο. Θα σταματά μόνο για την φόρτιση των μπαταριών και για τα προγραμματισμένα service. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι “βάλει” κατά των επαγγελματιών οδηγών οι οποίοι φαίνεται ότι μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους στο μέλλον, το οποίοι δεν δείχνει να βρίσκεται και πολύ μακριά.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO