spot_img

BMW X5 xDrive45e iPerformance

BMW X5 xDrive45e iPerformance 10Και σπορτίφ, αλλά και οικολογική η νέα και άκρως ενδιαφέρουσα έκδοση του SAV της BMW X5 που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης συνδυάζει 6-κύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα με την τεχνολογία BMW eDrive . Τώρα η συνολική ισχύς φτάνει στους 394 hp, έχει ηλεκτρική αυτονομία έως 80 χλμ. και το λανσάρισμά της προβλέπεται το 2019.

BMW X5 xDrive45e iPerformance 11Who is who
Η νέα BMW X5 xDrive45e iPerformance συνδυάζει έναν αποκλειστικό 6-κύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία BMW eDrive. Χάρη στη συνεχή εξέλιξη των plug-in υβριδικών συστημάτων, η συνολική ισχύς έχει αυξηθεί στα 290 kW/394 hp, η ηλεκτρική αυτονομία έχει βελτιωθεί αισθητά και τα επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών CO2 έχουν μειωθεί σημαντικά συγκριτικά με αυτά του προηγούμενου μοντέλου.

BMW X5 xDrive45e iPerformance 14Τώρα η νέα BMW X5 xDrive45e iPerformance προσφέρει βελτιστοποιημένη δυναμική συμπεριφορά και απόδοση. Επιταχύνεο από 0 – 100 km/h σε 5,6 δευτερόλεπτα – πάνω από ένα δευτερόλεπτο λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο. Η τελική ταχύτητα μόνο με ηλεκτροκίνηση έχει αυξηθεί από 120 σε 140 km/h. Η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει τώρα τα 80 km περίπου, σχεδόν τριπλάσια από της προκατόχου της. Η κατανάλωση μικτού κύκλου της νέας BMW X5 xDrive45e iPerformance πέφτει στα 2,1 lit / 100 km, ενώ οι αντίστοιχες εκπομπές CO2 είναι τώρα 49 g / km.

Με 3λιτρο κινητήρα
Στη νέα έκδοση, ένας εν σειρά 6-κύλινδρος κινητήρας 3.0L (210 kW/286 hp) της οικογένειας BMW EfficientDynamics συνδυάζεται με την τελευταία γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive.BMW X5 xDrive45e iPerformance 15 Ισχύς ηλεκτρικού συστήματος 82 kW/112 hp, μπαταρία ιόντων λιθίου με αυξημένη χωρητικότητα και εξελιγμένα ηλεκτρονικά ισχύος για ευφυή διαχείριση ενέργειας χαρίζουν στο plug-in υβριδικό σύστημα της BMW X5 xDrive45e iPerformance μοναδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων και εντυπωσιακή απόδοση. Οι δύο κινητήριες μονάδες παράγουν συνολική ισχύ 290 kW/394 hp με μέγιστη ροπή 600 Nm.

Ο κινητήρας καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας συνεργάζονται με ένα 8άρι κιβώτιο Steptronic τελευταίας γενιάς και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Η ροπή μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείται μόνο ο ηλεκτροκινητήρας, ή ο κινητήρας BMW X5 xDrive45e iPerformance 12καύσης ή και οι δύο μαζί, κάτι που εγγυάται σπορ οδηγική απόλαυση στο δρόμο και off-road επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 235 km/h.

Χαμηλό κέντρο βάρους
Με την τοποθέτηση της μπαταρίας υψηλής τάσης κάτω από το αμάξωμα, το κέντρο βάρους βρίσκεται χαμηλότερα συγκριτικά με άλλα μοντέλα SAV που διαθέτουν συμβατικό σύστημα κίνησης. Ο χώρος αποσκευών έχει μειωθεί κατά 150 λίτρα μόνο. Με όλα τα καθίσματα σε όρθια θέση, η χωρητικότητα είναι 500 λίτρα, και με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες φτάνει τα 1.716 λίτρα. Με χωρητικότητα 69 λίτρα, το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις.

Και με αερανάρτησηBMW X5 xDrive45e iPerformance 16
Η νέα BMW X5 xDrive45e iPerformance εφοδιάζεται στάνταρ με αερανάρτηση δύο αξόνων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενους αποσβεστήρες. Τα προαιρετικά συστήματα ανάρτησης που διατίθενται για το plug-in υβριδικό μοντέλο περιλαμβάνουν integral active steering. Εκτός από την πλήρη γκάμα στοιχείων ευφυούς συνδεσιμότητας, προσφέρονται νέες ψηφιακές υπηρεσίες, ειδικά προσαρμοσμένες για ηλεκτροκίνηση. Επιπλέον, όλα τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που προορίζονται για το Sports Activity Vehicle αλλά και προτάσεις υψηλής ποιότητας που αναβαθμίζουν την άνεση και πολυτέλεια στο εσωτερικό διατίθενται και για τη νέα BMW X5 xDrive45e iPerformance.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO