spot_img

Mini Electric Concept

Mini elactric 10Η MINI κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες της που αφορούν το πρώτο μοντέλο της μάρκας με 100% ηλεκτρική κίνηση. Μετά από το πιλοτικό πρόγραμμα MINI E ακριβώς πριν από δέκα χρόνια και το υβριδικό μοντέλο plug-in MINI Cooper SE Countryman ALL4 που κυκλοφορεί από το 2017, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό MINI αντιπροσωπεύει το επόμενο στάδιο στην ηλεκτροκίνηση του MINI και αντανακλά στη στρατηγική του BMW NUMBER ONE> NEXT.

Συνδυάζοντας το παρελθόν και το μέλλονMini elactric 11
Το υλικό δείχνει τη μάσκα του αυτοκινήτου. Η εξαγωνική του μορφή είναι ένα στοιχείο σχεδιασμού MINI, αλλά η κλειστή ερμηνεία είναι καινούργια. Πίσω από τη μάσκα, τα στοιχεία ψύξης δεν υπάρχουν, γεγονός που σημαίνει ότι η μάσκα μπορεί να παραμείνει κλειστή και συνεπώς να βελτιώσει τη ροή του αέρα.

Μια κίτρινη εμφανής γραμμή με το σήμα E στο ίδιο Mini elactric 14χρώμα παραπέμπει άμεσα ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό MINI. Εντυπωσιάζουν ακόμη οι τροχοί του, οι οποίοι προέρχονται από το MINI Electric Concept – το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι – στο μοντέλο παραγωγής.

Το πρώτο 100% ηλεκτροκίνητο MINI θα είναι διαθέσιμο από το 2019, ακριβώς 60 χρόνια μετά την κυκλοφορία του κλασσικού Mini.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO