spot_img
HomeΝΕΑΑΓΟΡΑΣH Voge Motorcycles στην Ελλάδα!

H Voge Motorcycles στην Ελλάδα!

H Voge Motorcycles στην Ελλάδα!

Καλωσορίστε το νέο premium brand μοτοσυκλετών που παροτρύνει την εξερεύνηση και την περιπέτεια, και αντιπροσωπεύει τη διασκέδαση, τη δυναμική και την ελευθερία.

Η εταιρεία Mototrend SA με χαρά ανακοινώνει την διάθεση στη χώρα μας των μοτοσυκλετών της Voge που χαρακτηρίζονται από ποιότητα σε κάθε επίπεδο!

Vogue_03

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd, με απώτερο στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της Voge περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500cc αντίστοιχα. Μοτοσυκλέτες με σημασία στη λεπτομέρεια, μοναδικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών, μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και παράλληλα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους και όχι μόνο.

Vogue_04

Από τις αρχές Μαΐου, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με 4 μοντέλα, τα street naked 300R/500R, το adventure 500DS και το modern classic 300AC, ενώ ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει και το adventure 300DS. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρα ψαλίδια, φρένα της Nissin (500cc), αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Κοινό τους χαρακτηριστικό η απτή ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και μοναδική αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Vogue_05

Η Voge Motorcycles ήρθε για να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στη σχέση αξίας – τιμής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει καθημερινά μετακίνηση σε άλλο επίπεδο!

Vogue_06

«Δεν φτιάχνουμε μόνο μοτοσικλέτες. Δημιουργούμε πάθος, κυνηγάμε την ελευθερία, οδηγούμε προς το μέλλον. Μαζί».

Together, we ride.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO