spot_img

FANTIC MOTOR

Η αναβίωση της μόδας των μοτοσυκλετών τύπου SCRAMBLER και των αγώνων Flat Track που γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην Αμερική και στην Ευρώπη, οδήγησε την ιταλική εταιρεία να δημιουργήσει μία Scrambler και την πρώτη ευρωπαϊκή Flat Track παραγωγής.

FANTIC MOTOR 10Το όνομα Caballero υπήρξε από μόνο του ένας μύθος για τους μοτοσυκλετιστές του ’70 και του ’80. Σκαλίζοντας την ιστορία των δύο τροχών, η Fantic Motor επαναφέρει ένα συνδυασμό από δίτροχες αναμνήσεις του παρελθόντος για να βρεθεί στην επικαιρότητα με την μόδα των vintage. Το Scrambler αποτελεί απλά ακόμη μία προσέγγιση στο είδος αυτό των μοτοσυκλετών. Το Flat Track είναι μια αλλιώτικη πρόταση και μάλιστα μοναδική για την ευρωπαϊκή αγορά. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν με τρεις εκδόσεις κινητήρων: 125, 250 και 500cc.

FANTIC MOTOR 12Όλα είναι μονοκύλινδρα. Η Caballero 500 διαθέτει υγρόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 449cc που αποδίδει 43 ίππους στις 8.500 στροφές και 4,2 Kgm ροπή στις 7.500.

Το βάρος είναι ιδιαίτερα χαμηλό στα 158 κιλά, το ύψος της σέλας είναι 830mm για να μην προβληματίζει όσους δεν είναι ψηλοί. Η τιμή του στην Ιταλία θα είναι 6500€. Στην Ελλάδα προς το παρόν δεν υπάρχει αντιπροσωπεία

 

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO