spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣTo πιο όμορφο compact SUV της χρονιάς

To πιο όμορφο compact SUV της χρονιάς

Skoda Karoq 03Είναι το πιο όμορφου compact SUV της χρονιάς! Το Karoq αναδείχθηκε πρώτο σε ψηφοφορία των αναγνωστών του «auto motor und sport» στη Γερμανία, κερδίζοντας το βραβείο «Autonis», συγκεντρώνοντας το 28,7% των ψήφων, ανάμεσα σε 17 μοντέλα.

Στην καθιερωμένη, ετήσια ψηφοφορία, οι αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού «auto motor und sport» ανέδειξαν το νέο Karoq σαν το καλύτερο σχεδιαστικά στην κατηγορία των compact SUV. Κατάφερε να επικρατήσει ανάμεσα σε 17 ανταγωνιστικά μοντέλα και να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο «Autonis».Skoda Karoq 04

Στη ψηφοφορία για το 17ο «Autonis», 88 νέα μοντέλα που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους 12 μήνες διεκδίκησαν τον τίτλο σε 10 διαφορετικές κατηγορίες. Η κατηγορία των compact SUV / off-road οχημάτων ήταν η πιο ανταγωνιστική με τη συμμετοχή 18 μοντέλων. Το Karoq απέσπασε το 28,7% των 16.600 ψήφων, εξασφαλίζοντας τον τίτλο του πιο ωραίου σχεδιαστικά μοντέλου ανάμεσα σε όλα τα SUV.

Skoda Karoq 05Ο δυναμικός αλλά κάθε άλλο παρά ψυχρός σχεδιασμός του με τις ξεκάθαρες γραμμές του, είναι χαρακτηριστικός της νέας φιλοσοφίας της μάρκας για το design των SUV της. Ο τρόπος που έχουν σχεδιαστεί οι εμπρός προβολείς, το πώς αυτοί «δένουν» σχεδιαστικά με την εντυπωσιακή μάσκα, οι μικρές προεξοχές σε διάφορα σημεία σε συνδυασμό με την κλίση που δημιουργείται στην γραμμή της οροφής, αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του design του. Αν προστεθεί σε αυτά η γραμμή tornado (ανεμοστρόβιλου), η οποία εκτείνεται από τα μπροστινά φτερά μέχρι τα πίσω φώτα, με τους θόλους των τροχών να επικαλύπτονται από τα φαρδιά διακοσμητικά πάνελ – Skoda Karoq 02ένα τυπικό οπτικό χαρακτηριστικό των SUV της εταιρείας – συμπληρώνεται η σχεδιαστική ταυτότητα του νέου Karoq.

Να σημειώσουμε ότι το design του Karoq θα γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, καθώς από την άνοιξη του 2018, αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης και παραμετροποίησης από τον οδηγό.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO