spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Hyundai και το i30 στην κορυφή του Automotive Brand Contest

Η Hyundai και το i30 στην κορυφή του Automotive Brand Contest

Hyundai_i30_ 01Η Hyundai Motor κατέκτησε τρία μεγάλα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου της Καλύτερης Μάρκας της Χρονιάς στο φετινό διαγωνισμό Automotive Brand. Μια σημαντική διάκριση απέσπασε και το Hyundai i30 όπου κατέκτησε τα βραβεία για τον καλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό ανάμεσα σε κατασκευαστές μεγάλης κλίμακας.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της Hyundai, η πελατοκεντρική της φιλοσοφία και η ενισχυμένη εικόνα της μάρκας, οδήγησε τη μάρκα στο να κατακτήσει την κορυφή σε τρεις κατηγορίες. Η βράβευσή της ως Καλύτερη Μάρκα της χρονιάς και η κατάκτηση δύο ακόμη βραβείων σχεδίασης, αποδεικνύουν τη μεγάλη πρόοδο που έχει σημειώσει η HYUNDAI στην Ευρώπη.Hyundai_i30_ 02

Μετά το IF Design Award που απονεμήθηκε στο Hyundai i30 τον Φεβρουάριο του 2017 και το Red Dot Design Award τον Απρίλιο του 2017, τα βραβεία Automotive Brand Contest αποτελούν μια ακόμη εξαιρετική διάκριση για το Hyundai i30 Νέας Γενιάς. Όλα υπογραμμίζουν τη φιλοσοφία της Hyundai για ανάπτυξη, σχεδίαση και κατασκευή σημαντικών ευρωπαϊκών μοντέλων στην Ευρώπη.

Hyundai_i30_ 03Ο διαγωνισμός Automotive Brand Contest που πραγματοποιείται από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού, αναδεικνύει τον εξαιρετικό προϊοντικό σχεδιασμό. Είναι ο μόνος ουδέτερος διεθνής διαγωνισμός για την σχεδίαση των αυτοκινήτων. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 6 πανεπιστημιακούς εκπροσώπους και εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αξιολογεί τις συμμετοχές σε 14 διαφορετικές κατηγορίες.

Το νέο Hyundai i30 βραβεύτηκε στο διαγωνισμό για πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά Hyundai_i30_ 05εκτός από τον σχεδιασμό του. Για την ενεργητική και παθητική του ασφάλεια, καθώς αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων που απέσπασε το 2017 την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας των πέντε αστέρων από την ανεξάρτητη Euro NCAP.
Επίσης, οι τεχνολογίες Hyundai SmartSense προσδίδουν επιπρόσθετα χαρακτηριστικά ασφάλειας και οδηγικής άνεσης στο i30 ενσωματώνοντας πολλαπλά προηγμένα συστήματα ασφαλείας, όπως τα συστήματα Driver Attention Warning, Forward Collision-Avoidance Assist και Rear Cross-Traffic Collision Warning. Ιδιαίτερα χάρη στο πακέτο S-10, με τα δέκα (10) προηγμένα συστήματα ασφαλείας, το i30 διαθέτει σήμερα τον ισχυρότερο στάνταρ εξοπλισμό τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία του, ήδη από τη βασική του έκδοση

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO