spot_img
HomeΑΓΩΝΕΣSUPERMOTOΤο No1 Track Day για το 2019 μόλις τελείωσε

Το No1 Track Day για το 2019 μόλις τελείωσε

Braaaaaaaaap!! ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ – ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ και κρίθηκε πέραν για πέραν επιτυχημένο!!! Με κόντρα τον καιρό όλο το τριήμερο αλλά τελικά την Κυριακή να μας κάνει τη χάρη αναβάτες και θεατές απολαύσαμε μια μέρα γεμάτη DRIFT – ENDO – ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΑ & πολλές σούζες στο DRIVEPARK Θεσσαλονίκης του Νέου Ρυσίου.

IMG_3530

Με οργανωτές την ομάδα BANANA RACING TEAM σε συνεργασία με τους δίδυμους Γιώργο & Δημήτρη Πολιανίδη ιδιοκτήτες της πίστας και την συμμετοχή 30 μοτοσυκλετών (20 Super Moto) μόνο αισιόδοξα μπορεί να είναι τα μηνύματα που κρατάμε για την μοίρα του SUPER MOTO για το 2020.

IMG_3520

Να ευχαριστήσουμε και δημόσια την ομάδα Κρεμάλας Racing Team και τον αναβάτη Κότσαλη Κωνσταντίνο για την παρουσία τους αποδεικνύοντας το πάθος τους για το άθλημα και δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους μας να στηρίζουμε παντού αυτό που αγαπάμε και όλοι μαζί να του δώσουμε την θέση που του αξίζει!

IMG_3523

Όσον αφορά την ομάδα μας BANANA RACING TEAM που συνεχώς τα μέλη της μεγαλώνουν και μάλιστα την Κυριακή είχαμε την προσθήκη 3 νέων οδηγών , απέδειξε το μεράκι που υπάρχει στις τάξεις της για το super moto.

Πολλά συγχαρητήρια στους οδηγούς μας που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν πολύ καλά γυρολόγια έχοντας μάλιστα 2ο 4 ο και 5ο χρόνο ημέρας αφήνοντας πολύ καλές υποσχέσεις για ένα ανταγωνιστικό πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2020.

IMG_3525

Πολύ σημαντική ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο DrivePark Θεσσαλονίκης που αποζημιώθηκαν όμως με το υπέροχο θέαμα! Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς{MotoAction Φωτακόπουλος- Rise Motors – Bike Therapy – MotoMarket – 3PRacing –Macedonian Mega Stock BAZAAR – BELRAY – MotoWay – Σίθων Ελληνικό Μέλι – ΤεντοExpress – KS Design It – Αρλεκίνος – Day By Day –Ευ Καφέ} που μας βοήθησαν να διοργανωθεί με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία το συγκεκριμένο track day και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας ακόμα πιο έτοιμοι τη νέα χρονιά! Σας Ευχαριστούμε BANANA RACING TEAM

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO