spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣLegends on Τrack, Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 27-29 Σεπτεμβρίου

Legends on Τrack, Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 27-29 Σεπτεμβρίου

Γνωρίστε από  κοντά και οδηγήστε μαζί στην πίστα με τον 15 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Giacomo Agostini, τους τρείς φορές Παγκόσμιους Πρωταθλητές Freddie Spencer και Pier Paolo Bianchi και τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Carlos Lavado.

Afisa LEGENDS GR (3)

Θα υπάρξουν τέσσερις κατηγορίες αναβατών και το ωράριο χρήσης της πίστας θα είναι από τις 10:00-19:00.

Oι κατηγορίες θα είναι οι κάτωθι:

  • CLASSICS: Περιλαμβάνει όλες τις μοτοσυκλέτες που κατασκευάστηκαν πριν το 1986 συμπεριλαμβανομένης και αυτής της χρονιάς.
  • MODERN ERA FAST: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε γρήγορους αναβάτες και αγωνιζόμενους.
  • MODERN ERA INTERMEDIATE: Για όλες τις Supersport, Superbike και Racing μοτοσυκλέτες με έτος κατασκευής μετά το 1986. Απευθύνεται σε αναβάτες ενδιάμεσου οδηγικού επιπέδου.
  • DUCATI CLUB: Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Ducati ανεξάρτητα με την χρονολογία παραγωγής και το οδηγικό επίπεδο του αναβάτη.

Oι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα οδηγηθούν σε πίστα πρωτότυπες MotoGP μοτοσυκλέτες και πιο συγκεκριμένα οι CRT της ομάδας Avintia.

Παράλληλα  οι λιγοστοί τυχεροί θα μπορέσουν να απολαύσουν την συναρπαστική εμπειρία της συνοδήγησης στην πίστα ως συνεπιβάτες του τρείς φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Freddie Spencer.

Tην προμήθεια σε ελαστικά του ανωτέρω έχει αναλάβει η Dunlop που θα προσφέρει πώληση και πλήρη τεχνική κάλυψη  για όλους τους συμμετέχοντες στον τομέα αυτό μέσω του Νίκου Περιστερά καθόλη την διάρκεια του τριημέρου.

Tην Παρασκευή το βράδυ στον χώρο της πίστας θα διοργανωθεί πάρτι για το καλωσόρισμα των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ενώ στον ίδιο χώρο θα διατίθενται μπλουζάκια, αναμνηστικά και βιβλία που παραπέμπουν στην ένδοξη δράση των ανωτέρω.

Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη ενώ για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές πρέπει να επικοινωνήσετε με την κα Ουέλτς στα 6987864303 ή στο mail , welchcathy07@gmail.com

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO