spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA

1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA

HAYABUSA 260617 11Το HAYABUSA CLUB απλά αποδεικνύει ότι επάνω στις ξεχωριστές μοτοσυκλέτες, συνήθως κάθονται ξεχωριστοί άνθρωποι. Γιατί οι μοτοσυκλέτες μπορεί να ξεχωρίζουν για την δύναμη τους, την εμφάνιση τους και τις γενικότερες δυνατότητες τους αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι το πώς τις χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες τους και πως συμπεριφέρονται οι ίδιοι. Επάνω στην μοτοσυκλέτα και όχι μόνο τότε. Η παρέα με τα «γεράκια» της SUZUKI μπορεί να δημιουργήθηκε με αφορμή την προτίμηση των αναβατών στην 1300άρα μοτοσυκλέτα από HAYABUSA 260617 142την ιαπωνία, αλλά απέδειξε ότι δεν αρκείται στο να κάνει βόλτες με αυτήν….

Η 1Η Πανελλήνια Συνάντηση HAYABUSA φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΟΡΦΕΑΣ που λειτούργησε το συγκεκριμένο τριήμερο αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση! Μέρος της αυλής που ήταν στεγασμένο, χρησιμοποιήθηκε ως ασφαλής χώρος παρκαρίσματος για τα πολύτιμα δίτροχα «γεράκια» και δίπλα HAYABUSA 260617 157δημιουργήθηκε ο χώρος που φιλοξένησε τις βραδινές εκδηλώσεις. Ναι. Με άλλα λόγια τα φαγοπότια της παρέας. Δεν έλειψε φυσικά η συνοδεία ζωντανής μουσικής, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ελληνική. Αλλά ειδικά το λαϊκό γλέντι του Σαββατόβραδου είχε και ειδικό σκοπό!… Το σχέδιο ήταν πολύ έξυπνο.

Έχοντας φροντίσει να υπάρχουν αμέτρητα γύψινα πιάτα, σκηνοθετήθηκε μία λαϊκή βραδιά HAYABUSA 260617 149από άλλη εποχή για να διασκεδάσουν οι συμμετέχοντες προσφέροντας παράλληλα και μία νότα φολκλόρ στους επισκέπτες από το εξωτερικό που ήταν αρκετοί. Η συμφωνία ήταν πως όσοι ήθελαν, μπορούσαν να σπάσουν πιάτα πληρώνοντας τα, αλλά με αυτό τον τρόπο θα συμμετείχαν στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία του HAYABUSA CLUB. Στόχος ήταν να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα για να αγοραστεί και να προσφερθεί ένα HAYABUSA 260617 108αναπηρικό αμαξίδιο στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων «Αγ. Παντελεήμονας».

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα πραγματικό ελληνικό γλέντι με κέφι, χορό, εκπλήξεις και πολλά πολλά πιάτα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για την φιλανθρωπική κίνηση που επέλεξε να κάνει ο σύλλογος. (Το αμαξίδιο παραδόθηκε στις 5 Ιουλίου).HAYABUSA 260617 192
Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα είχε μουσική, καφέ και μοτοκαλιστεία γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου Ορφέας. 

Μετά την βράβευση των πιο εντυπωσιακών Hayabusa, ξεκίνησε η σταδιακή αποχώρηση των συμμετεχόντων που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την συνάντηση της επόμενης χρονιάς. Που και πότε θα γίνει, θα μάθουμε σύντομα…

 

Προβολή όλων των φωτογραφιών της 1Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ HAYABUSA

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO