spot_img
HomeΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣVESPA CLUB X-MAS CHARITY RIDE

VESPA CLUB X-MAS CHARITY RIDE

V.C.2016CHARITYRIDE010 17Ήταν η 7η χρονιά που διοργανώθηκε η φιλανθρωπική «βόλτα» από τα Vespa Club σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Ή εκδήλωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο προσφέροντας τα έσοδα της σε κάποιο ίδρυμα..
Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να είμαστε ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις όπου εξελισσόταν ταυτόχρονα το Charity Ride από τα τοπικά Vespa Club, αλλά παρακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα της ημέρας που είχε διοργανωθεί από το δραστήριο Vespa Club της Θεσσαλονίκης .

Η αρχική συνάντηση έγινε δίπλα στον Λευκό Πύργο όπου είχε διοργανωθεί ειδική ξενάγηση στο πιο χαρακτηριστικό μνημείο της πόλης, αλλά και παρουσίαση της συνολικής ιστορίας της πόλης από επαγγελματία ξεναγό.

V.C.2016CHARITYRIDE010 23Αμέσως μετά προέκυψε ένα (εκτός προγράμματος )πολύ σύντομο μουσικοχορευτικό event στην παραλία της Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η οργανωμένη πορεία στους δρόμους της πόλης.

Οι περίπου 70 βέσπες που συμμετείχαν, κατέληξαν λίγο μετά τις 1.00μμ στο bar Rover, όπου οι αναβάτες και οι συνεπιβάτες τους απόλαυσαν δωρεάν έναν πλούσιο μπουφέ συνοδεύοντας τον καφέ ή την μπύρα τους.

Όπως και σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις του Vespa Club Thessaloniki που έχουμε παρακολουθήσει , όλοι ήταν μια μεγάλη ζεστή, κεφάτη και φιλόξενη παρέα που ξέρει να περνάει καλά με απλά πράγματα.

V.C.2016CHARITYRIDE010 30Είναι εντυπωσιακό που όλοι αυτοί οι καθημερινοί αναβάτες προσέφεραν με χαρά τα 15 ευρώ της συμμετοχής τους σε μία εποχή που κρίσης, για να ενισχύσουν την φιλανθρωπική χειρονομία των Vespa Club.

Αυτή τη χρονιά τα έσοδα από όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που έγιναν, θα προσφερθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι σε όλη αυτή την προσπάθειατον βασικός χορηγός ήταν τα λιπαντικά MOTUL.

δείτε τις φωτογραφίες της vespa club

V.C.2016CHARITYRIDE010 01

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO