spot_img
HomeMOTOΑΓΩΝΕΣΟ Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης στην Ιταλία!

Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης στην Ιταλία!

Μια ακόμα δυναμική παρουσία για τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη στο Ιταλικό πρωτάθλημα και στις κατηγορίες CIV Junior και CNV MOTOASI στις οποίες συμμετάσχει φέτος.

Ο Έλληνας αναβάτης βρέθηκε στην Ιταλία από τις 12 Ιουλίου μέχρι τις 21 του ίδιου μήνα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του απέναντι σε 25 αντιπάλους από 9 διαφορετικές χώρες.

03

Σ’ αυτό το διάστημα έδωσε μάχες σε 6 Αγώνες, το κοινό χαρακτηριστικό των οποίων ήταν οι υψηλές θερμοκρασίες που δυσχέραιναν το έργο όλων των αθλητών.

Παρ’ όλα αυτά, ο Σπύρος-Μάριος κατάφερε να κατεβάσει τους χρόνους του και να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις μάχες που τον περίμεναν.

Στο πρωτάθλημα CNV MOTOASI συμμετείχε σε 2 κατηγορίες και σε 4 αγώνες στο σύνολο. Στον πρώτο αγώνα της Ohvale 110cc πήρε την 7η θέση ύστερα από ωραία μάχη για την 6η, την οποία και έχασε στο τέλος για μόλις δυο δέκατα.

04

Ύστερα από μερικές αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του, ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης βελτίωσε το ρυθμό του και στο δεύτερο αγώνα πήρε την 6η θέση, ενώ κυνήγησε μέχρι τέλους τον 5ο, μένοντας τελικά πίσω του για τρία δέκατα.

Σχεδόν χωρίς διακοπή, ακολούθησαν οι δυο αγώνες για την κατηγορία Ohvale 160cc.

Στον πρώτο αγώνα – αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με τον κινητήρα της μοτοσυκλέτας – δεν κατάφερε να τερματίσει και δυστυχώς είχε μια εγκατάλειψη.

Η ομάδα όμως δούλεψε σκληρά στη διακοπή και μεταμόρφωσε τη μοτοσυκλέτα προς το καλύτερο.

06

Μ’ ένα πολύ καλύτερο σύνολο στη διάθεσή του, ο Σπύρος-Μάριος κατέβασε σχεδόν ένα δευτερόλεπτο τον ταχύτερο γύρο του στον αγώνα, για να τερματίσει τελικά στην 8η θέση.

Με την κούραση έκδηλη στα πρόσωπα όλων, η υπερπροσπάθεια συνεχίστηκε με τη συμμετοχή στο CIV Junior και στην κατηγορία Ohvale 160cc, όπου και πήρε την 7η θέση στον πρώτο αγώνα και την 9η θέση στον δεύτερο αγώνα.

Ωστόσο ήταν χαρούμενος με την συνολική του εικόνα και πάνω απ’ όλα με τις εμπειρίες που αποκόμισε από ένα ακόμα απαιτητικό 10ήμερα στη γειτονική μας χώρα.

Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης #28

05

«Θέλω από την αρχή να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένειά μου και την ομάδα μου για τη συμπαράστασή τους. Οι συνθήκες ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολες, κάτι που δεν είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, παρά μόνο αν το ζήσει μέσα στην πίστα. Παρ’ όλα αυτά δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πήραμε το καλύτερο δυνατό. Δεν έλειψαν και πάλι κάποια προβλήματα και ατυχίες, όμως όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς και περισσότερο αποφασισμένους για τη συνέχεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους εσάς που είστε δίπλα μας στην προσπάθειά μας αυτή, όμως κι ένα μεγάλο μπράβο θέλω να πω σε όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται στο πλάι μας από την αρχή της προσπάθειας αυτής».

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO