spot_img

2 Trail Ride

19 Μαρτίου

2TR17sΕπόμενος σταθμός τα Γεράνεια! Το Off Road Team διοργανώνει το 2ο Trail Ride για το 2017 στις 19 Μάρτη, σε μια περιοχή που κρύβει μια απίστευτη μαγεία.

Με αφετηρία και τερματισμό στη Ελευσίνα, θα εκδράμουμε στις Ακροπολικές διαδρομές των Γερανείων, σε ένα βουνό που πάντα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ομορφιά! Πίσσια, Πράθι, Μάζι και στα ψηλά με θέα τις Αλκυονίδες…
Η διαδρομή δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, και μόνο ίσως η λάσπη να δώσει τροφή για θέαμα στο φωτογράφο μας…

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 70, 100 ή ακόμη και 150 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

2TR17iiisΣας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 2ο Trail Ride για το 2017, εξοπλισμένους με την φωτογραφική σας μηχανή, «στυλό και χαρτί» για τους γρίφους μας, και φυσικά την καλή σας διάθεση!
Για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4. Κι από παπί, μέχρι…

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Έντυπο συμμετοχής 2tentry
Έντυπο συμμετοχής 4x4tentry

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img
spot_img

ΝΕΑ MOTO