spot_img
HomeAUTOΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑRenault R.S. 2027 Vision

Renault R.S. 2027 Vision

Μόνο με τα οράματα κατάφερε η επιστήμη και κάθε τομέας να εξελιχθεί δια μέσου των αιώνων. Κάποιοι πεφωτισμένοι οραματίστηκαν το αύριο διαφορετικά από εμάς και έβαλαν στόRenault-RS 2027 Vision Concept 13χο ζωής να αλλάξουν τα πράγματα. Έστω και να τα βελτιώσουν. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα και πολλοί πιστεύουμε ότι φτάσαμε στο όριο. Τα όρια όμως δεν τελειώνουν ποτέ!
Αποτελώντας διαχρονικά έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στον χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, η Renault, με το πρωτότυπο R.S. 2027 παρουσιάζει το όραμά της για τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2027.

Έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια στη Formula 1, η Renault, πέρα από τις σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες και την κατάκτηση πρωταθλRenault-RS 2027 Vision Concept 15ημάτων είτε ως κατασκευαστής κινητήρων, είτε συνολικά ως ομάδα, έχει καταφέρει να φέρει και μια σειρά τεχνολογικών καινοτομιών. Με την παρουσίαση του πρωτότυπου R.S. 2027 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη, η Renault δίνει το στίγμα της για τη μορφή της Formula 1 το 2027, μέσω ενός υβριδικού αγωνιστικού μονοθέσιου που εστιάζει στον οδηγό και προσφέρει μια πιο εντυπωσιακή, ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον αγωνιστική δράση. Τα βασικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού πρωτοτύπου περιλαμβάνουν:

Μια πιο ανθρωποκεντρική εμπειρία με τους οδηγούς να βρίσκονται στο επίκεντρο και τους Renault-RS 2027 Vision Concept 14θεατές να μπορούν να διακρίνουν όλη την ένταση του αγώνα στο πρόσωπο τους μέσω του διαφανούς cockpit και του διαφανούς κράνους.

Μια πιο εντυπωσιακή αισθητική χάρη στα ενσωματωμένα στοιχεία LED και τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Τα σχήματος «C» στοιχεία LED αποτελούν ήδη κυρίαρχο χαρακτηριστικό στη σχεδιαστική γλώσσα της Renault σε μοντέλα όπως τα νέα Clio και Megane.

Ασφαλέστερη δράση χάρη στο σύστημα αυτόνομης οδήγησης που ενεργοποιείται σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και το ενισχυμένο κάλυμμα του cockpit από πολυκαρβονικό Renault-RS 2027 Vision Concept 17υλικό.

Περισσότερη διαδραστικότητα με τους θεατές να μπορούν να βλέπουν τα συστήματα τηλεμετρίας του αυτοκινήτου.

Κορυφαίες επιδόσεις χάρη στις τεχνολογικά προηγμένες εφαρμογές που εξελίσσει το GROUPE RENAULT, όπως η κίνηση στους 4 τροχούς, το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης (που είναι διαθέσιμο σε διάφορα μοντέλα της γκάμας της Renault όπως το νέο Megane GT) και οι εξελιγμένες μπαταρίες. Renault-RS 2027 Vision Concept 21Παράλληλα η R.S. 2027 διαθέτει την κορυφαία αναλογία ισχύος/βάρους στην Formula 1 με 1.341 ίππους και 600 κιλά.

Ακόμα πιο φιλική προς το περιβάλλον Formula 1 με τη χωρητικότητα του δοχείου καυσίμου να έχει μειωθεί στο μισό και δυνατότητα αποκλειστικά ηλεκτρικής κίνησης για χρήση στο pit lane.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO