spot_img

Abarth Telemetry

Abarth Telemetry

Το καινοτόμο σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα μοντέλα της νέας σειράς 595, δίνοντας την επιλογή στον οδηγό να καταγράψει, αλλά και να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

New Abarth 595_03

Γεννημένη μέσα από τους αγώνες και την αναζήτηση της μέγιστης απόδοσης, η Abarth, διαχρονικά μεταφέρει την εμπειρία της από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στα αυτοκίνητα παραγωγής της μάρκας. Από τα μηχανικά μέρη και την αεροδυναμική απόδοση, μέχρι τα στοιχεία του εξοπλισμού και τα ηλεκτρονικά συστήματα, τα μοντέλα της Abarth, εκφράζουν σε κάθε επίπεδο τη σύνδεση της μάρκας με τους αγώνες.

New Abarth 595_04

Χάρη στην τοποθέτηση του προηγμένου συστήματος πολυμέσων UConnect, με την οθόνη αφής HD των 7’’, στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων της νέας σειράς 595, τα μοντέλα διαθέτουν πλέον τη δυνατότητα να εξοπλιστούν με το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα –ιδανικό για τη χρήση σε πίστα- το οποίο μετρά σε πραγματικό χρόνο, καταγράφει και αναλύσει τα στοιχεία απόδοσης του αυτοκινήτου και του οδηγού.

New Abarth 595_05

Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει στο Abarth Telemetry τις πίστες που επιθυμεί, με το σύστημα να έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει την απόδοση του οδηγού σε σχέση με άλλες ημέρες, αλλά και να του προσφέρει συμβουλές, έτσι ώστε να βελτιώσει τους χρόνους του και να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του Abarth που οδηγεί, ακριβώς όπως θα έκανε και ένας έμπειρος μηχανικός αγώνων.      

New Abarth 595_06

Το σύστημα Abarth Telemetry –ανάλογα με την έκδοση- βρίσκεται στο βασικό εξοπλισμό ή στη λίστα επιλογών όλης της νέας σειράς 595, η οποία εφοδιάζεται με τον Turbo βενζινοκινητήρα 1.4 T-JET με απόδοση από 145 έως και 180 ίππους. Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο εφοδιάζει και τα μονοθέσια της F4 στα Πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Ιταλίας, όπου στη δεύτερη περίπτωση τη φετινή χρονιά συμμετέχει και ο νεαρός Έλληνας οδηγός, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, με την ομάδα της CRAM Motorsport.   Οι τιμές των νέων Abarth 595 στην Ελληνική αγορά ξεκινούν από τις 19.250 ευρώ.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO