spot_img
HomeAUTOΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΤο πουκάμισο που σώζει ζωές

Το πουκάμισο που σώζει ζωές

Η Nissan, σε  συνεργασία με τον σχεδιαστή Kunal Rawal, λανσάρει στην Ινδία το “Πουκάμισο με τη Ζώνη Ασφαλείας” (Seat Belt Shirt – SBS), για να ευαισθητοποιήσει το κοινό στη χρήση των ζωνών ασφαλείας, στα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία της Nissan India αποτελεί μέρος του δημόσιου κινήματος του  #HaveYouClickedToday στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα της εκστρατείας, βασίζεται σε πληροφορίες από έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα,  με τίτλο “Χρήση της ζώνης πίσω καθίσματος και Παιδική Οδική Ασφάλεια στην Ινδία”, που διεξήχθη από τη Nissan India και το SaveLIFE Foundation.

Nissan SBS_ 03

Η έρευνα διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα πέμπτο του συνόλου των Ινδών επιλέγουν να μην φορούν ζώνες ασφαλείας  στα πίσω καθίσματα των αυτοκινήτων τους, καθώς νιώθουν άβολα και  θεωρούν πως φθείρουν τα ρούχα τους!  Με βάση τα παραπάνω δεδομένα και έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την  ευαισθητοποίηση σχετικά με τη χρήση των ζωνών ασφαλείας των πίσω καθισμάτων  στην Ινδία, η Nissan India συνεργάστηκε με τον κορυφαίο σχεδιαστή μόδας του Bollywood, Kunal Rawal, για να δημιουργήσουν από κοινού το  Nissan Seat Belt Shirt.

Δείτε το video  #HaveYouClickedToday της Nissan India 

“Η έρευνα της Nissan για τις ζώνες των πίσω καθισμάτων, κατέδειξε ότι ένας στους πέντε Ινδούς είναι πρόθυμoς να ρισκάρει τη ζωή του, προκειμένου να μην τσαλακώσει τα ρούχα του, ή για να μη νιώσει δυσφορία”, δήλωσε ο Thomas Kuehl, πρόεδρος της Nissan India Operations. “Αυτό αποτελεί  σαφώς μια ευκαιρία για προσπάθεια αλλαγής της συγκεκριμένης συμπεριφοράς , από όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες. Το Nissan SBS είναι μια ιδέα που δημιουργήσαμε μαζί με τον Kunal Rawal για να πυροδοτήσουμε το διάλογο και για να υπενθυμίσουμε την προτεραιότητα στην ασφάλεια,  αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις ευαισθησίες του κοινού στην  μόδα”.

Nissan SBS_ 04

Το πουκάμισο Nissan Seat Belt είναι ανθεκτικό στο τσαλάκωμα,  συνδυάζοντας στυλ και ποιότητα για όσους θέλουν να ντύνονται άψογα, χωρίς να θυσιάζουν την άνεση και την οδική τους ασφάλεια. Διατίθεται σε κλασικό λευκό χρώμα και είναι φτιαγμένο από  ένα απαλό, διαπνέων και ελαφρύ μίγμα βαμβακιού-πολυεστέρα, καθιστώντας το  ιδανική επιλογή για ζεστά καλοκαίρια,  ή με σακάκι για πιο επίσημες περιστάσεις. Το πουκάμισο φέρει σχετική σήμανση με τη ζώνη ασφαλείας, “εξασφαλίζοντας” ότι αυτός που το φορά θυμάται πάντα να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας όταν μπει στο αυτοκίνητο.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO