spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣTo Jeep Compass ανεβάζει το επίπεδο 4x4

To Jeep Compass ανεβάζει το επίπεδο 4×4

To Jeep Compass, το απόλυτα ολοκληρωμένο C-SUV με τον αυθεντικό χαρακτήρα Jeep, αποκτά ένα μοναδικό εμπορικό πρόγραμμα, με έμπνευση από τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας.

Ξεχωριστό, στιβαρό, με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, το Jeep Compass είναι ένα αυθεντικό Jeep. Ο απόλυτα ολοκληρωμένος χαρακτήρας του μοντέλου που προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και κορυφαία ασφάλεια σε κάθε διαδρομή έρχεται να ενισχυθεί από το εμπορικό πρόγραμμα 4×4 της FCA Greece.

Comp_03

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά προνομίων που κάνουν ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά του μοντέλου και παράλληλα εγγυώνται ότι ο αγοραστής θα απολαύσει το Compass με τη μέγιστη δυνατή άνεση και ασφάλεια. Συγκεκριμένο το πρόγραμμα 4×4 του Compass περιλαμβάνει:

χρόνια Δωρεάν Service

4 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση

4% προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης

4 χρόνια Οδική Βοήθεια

Παράλληλα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα απόκτησης του Jeep Compass με πακέτα πρόσθετου εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές με όφελος που φτάνει έως και τις 4.000 ευρώ.

Comp_04

Το Jeep Compass είναι διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Jeep της FCA Greece σε μία ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης και Diesel, μηχανικά και αυτόματα κιβώτιο και βέβαια κίνηση στους 2 ή και στους 4 τροχούς.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO