spot_img

Peugeot 5 PLUS

Μια υπέροχη καμπάνια “τρέχει” στην αγορά μας. Πρόκειται για μια συμφέρουσα πρόταση η οποία ξεκίνησε από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Η  Peugeot προσφέρει ένα νέο προνομιακό και άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα απόκτησης αυτοκινήτου, με το όνομα PEUGEOT 5 PLUS, αποκλειστικά και μόνο για το πολυβραβευμένο SUV Peugeot 3008.

peugeot_3008_03

Το best-seller SUV της Peugeot, το 3008, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει αποσπάσει 63 βραβεύσεις διεθνώς μέχρι στιγμής σε τομείς σχεδιασμού, καινοτομίας, τεχνολογίας και αξιοπιστίας-μεταξύ άλλων- και από σήμερα διατίθεται στο επίσημο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot με μια μοναδική προσφορά:

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ + 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΕΣ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ

peugeot_3008_04

Το SUV 3008, με το πρωτοποριακό εσωτερικό i-Cockpit και το 4-Μοde Grip Control νέας γενιάς, διατίθεται ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό σε πληθώρα εκδόσεων. Όλες οι εκδόσεις του μοντέλου εξοπλίζονται με Best-in-Class οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου υψηλής απόδοσης, οι οποίοι τηρούν τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές ρύπων και τεχνολογίας, καθώς και με νέα αυτόματα κιβώτια 8 ταχυτήτων ΕΑΤ8).

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO