spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΟι επτά άσσοι του Opel Insignia

Οι επτά άσσοι του Opel Insignia

Τα νούμερα έχουν πάντα την ιδιαίτερη σημασία τους. Η Opel πέτυχε ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων: το 1.111.111ό Opel Insignia παραδόθηκε στον Thomas Breser, Διευθύνοντα Σύμβουλο της IDE Integrated Dynamics Engineering GmbH από τον Xavier Duchemin, Διευθύνοντα Σύμβουλο Πωλήσεων, Aftersales και Μάρκετινγκ, Opel Automobile GmbH. Το Insignia Sports Tourer Business Edition θα οδηγούν μηχανικοί της IDE.

Opel-Insignia_ 03

Το Opel Insignia Sports Tourer που προορίζεται για τον στόλο της IDE χρησιμοποιεί τον ισχυρό αλλά οικονομικό δίλιτρο turbo-diesel κινητήρα 125 kW/170 hp με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και start/stop (κατανάλωση καυσίμου: στην πόλη 7,3-6,8 l/100 km, εκτός πόλης 4,7-4,6 l/100 km, μικτός κύκλος 5,6-5,4 l/100 km, 148-142 g/km CO2), που ήδη πληροί το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία εξασφαλίζουν τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR και το Park Pilot μπροστά και πίσω. Το σύστημα infotainment Navi με έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών – συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto – προσφέρει υπηρεσίες πλοήγησης.

Opel-Insignia_ 04

Opel Insignia, επιτυχημένο και δημοφιλές μεταξύ πελατών και ειδικών

Σε επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και προηγμένης τεχνολογίας, το Opel Insignia, που παράγεται στο Rüsselsheim, συνεχίζει την παράδοση των ναυαρχίδων της Opel. Η πρώτη γενιά Insignia εντυπωσίασε πελάτες και ειδικούς. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λονδίνο, αναδείχτηκε “International Car Of The Year 2009” (‘Διεθνές Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2009’), ενώ ακολούθησαν πολλά ακόμα βραβεία. Μέχρι το 2017, η παραγωγή είχε φθάσει τα 900.000 οχήματα και το μοντέλο είχε αποσπάσει πολυάριθμες διακρίσεις.

Opel-Insignia_ 05

Το νέο Insignia κυκλοφόρησε στην αγορά την άνοιξη του 2017 σε εκδόσεις Grand Sport sedan, Sports Tourer και Country Tourer station wagon (η τελευταία διαθέτει το πιο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης με λειτουργία ελέγχου κατανομής ροπής torque vectoring). Κορυφαία έκδοση είναι το σπορ Insignia GSi με κινητήρα 2.0L BiTurbo diesel 154 kW/210 hp και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο (κατανάλωση καυσίμου:στην πόλη 9,4 l/100 km, εκτός πόλης 5,8 l/100 km, μικτός κύκλος 7,1l/100 km, 188-187 g/km CO2). Πάνω από 200.000 αντίτυπα της δεύτερης γενιάς έχουν ήδη κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Opel-Insignia_ 06

Το Opel Insignia είναι ένα αποδοτικό εταιρικό αυτοκίνητο και ταυτόχρονα ένα άνετο μεταφορικό μέσο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και οικογενειακές εξορμήσεις. Οι αγοραστές του Insignia επωφελούνται από πολυάριθμες προηγμένες τεχνολογίες, όπως οι προβολείς IntelliLux LED matrix και τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR, ενώ τα συστήματα infotainment Multimedia Radio και Multimedia Navi εξασφαλίζουν προηγμένη συνδεσιμότητα. Χάρη στα δελτία οδικής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, οι οδηγοί του Insignia ενημερώνονται με ακρίβεια για τις τελευταίες τιμές καυσίμου και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO