spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣΝέες καινοτόμες υπηρεσίες After Sales από την Kosmocar-Audi

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες After Sales από την Kosmocar-Audi

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες After Sales από την Kosmocar-Audi

Νέες καινοτόμες υπηρεσίες After Sales από την Kosmocar-Audi, για απόλυτη ικανοποίηση και ευκολία στους κατόχους μοντέλων της Audi

Οι νέες υπηρεσίες ουσιαστικά αποτελούνται από τρεις ξεχωριστούς πυλώνες

«Pick-up & Delivery» – για παραλαβή & παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη

«Online Service» – για παρακολούθηση και έγκριση από τον πελάτη των επιπλέον εργασιών που τυχόν προκύψουν κατά την παραμονή του αυτοκινήτου στο συνεργείο

Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων

Audi after sales_03

Η Kosmocar-Audi αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους χιλιάδες πελάτες της, με στόχο να τους προσφέρει μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας και ευκολίας, απόλυτα αντάξια της premium εμπειρίας οδήγησης που προσφέρουν τα μοντέλα της Audi. Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως εναρμονισμένες με την επιστροφή της οικονομίας και της καθημερινότητας σε μία «νέα κανονικότητα», με ιδιαίτερη έμφαση στους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας.

Συγκεκριμένα, στη διάθεση των κατόχων μοντέλων της Audi είναι άμεσα οι εξής υπηρεσίες, στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar:

Pickup & Delivery – η παραλαβή για το service και επιστροφή-παράδοση του οχήματος, γίνεται στο χώρο που θα υποδείξει ο πελάτης, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Online Service – ο πελάτης ενημερώνεται με sms και αποκτά πρόσβαση online για ενημέρωση για τις επιπλέον εργασίες που ενδεχομένως προκύψουν κατά τον έλεγχο στο συνεργείο και το κόστος αυτών και δίνει τη σχετική έγκριση.

Clean Plus – καθαρισμός και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού, έλεγχος της απόδοσής του, αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας και τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα, δωρεάν έλεγχος βασικών σημείων (μπαταρία, μάκτρα υαλοκαθαριστήρων, ελαστικά, φρένα – τακάκια και δισκόπλακες – και χειρόφρενο).

Audi after sales_04

Κοινός παρονομαστής όλων των υπηρεσιών είναι η ασφάλεια, η κορυφαία εξυπηρέτηση, η άνεση και η ευκολία την οποία η Kosmocar-Audi θέλει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες υπηρεσίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα ή στο διαδίκτυο, στη σχετική ιστοσελίδα της Kosmocar-Audi https://www.audi.gr/gr/web/el/service/audinewinnovativeservices.html

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO