spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣMOPAR: Spring Check-up 2021

MOPAR: Spring Check-up 2021

MOPAR: Spring Check-up 2021

Με στόχο τις ασφαλείς και άνετες διαδρομές για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών των παραπάνω μαρκών στην Ελλάδα, προσφέρει Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο, αλλά και μια ειδική προσφορά με στόχο τη βέλτιστη ποιότητα αέρα για τον οδηγό και τους επιβάτες.      

mopar_02

Συνεπής στην προσφορά υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Όπως πάντα, στόχος είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από πιστοποιημένους μηχανικούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους. Με την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου, ο έλεγχος όλων των βασικών συστημάτων του αυτοκινήτου είναι κρίσιμης σημασίας, ενώ είναι ακόμα πιο επιβεβλημένος τη φετινή περίοδο, όπου λόγω των περιορισμένων μετακινήσεων συστήματα όπως η μπαταρία και το σύστημα κλιματισμού απαιτούν ακόμα περισσότερη προσοχή.   

mopar_04

Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 12 Απριλίου, έως και τις 11 Ιουνίου.

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2021, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

mopar_05

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτοποριακό πακέτο D-Fence προσφέρει απολύμανση της καμπίνας των επιβατών μέσω ενός γρήγορου και αποτελεσματικού καθαρισμού 3 σταδίων. Στο πρώτο στάδιο, το φίλτρο καμπίνας Prime απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Στο δεύτερο στάδιο του συστήματος D-Fence, ένας ειδικός καθαριστής με φίλτρο HEPA (high-efficiency particulate air) φιλτράρει τον αέρα που βρίσκεται μέσα στην καμπίνα καθαρίζοντας σε συνεχή βάση την ατμόσφαιρα από τα τοξικά αέρια της εξάτμισης και τον καπνό του τσιγάρου αλλά και εξουδετερώνοντας τα αερομεταφερόμενα βακτήρια σε ποσοστό 98%. Το τρίτο και τελικό στάδιο καθαρισμού που προσφέρει το D-Fence, πραγματοποιείται μέσω μιας προηγμένης συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε ποσοστό 99% τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κτλ. Το πακέτο D-Fence είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του Εξουσιοδοτημένων σημείων εξυπηρέτησης των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί και το προσωπικό της Mopar είναι στην υπηρεσία των πελατών της, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα όλοι οι κάτοχοι Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν πάντα το αυτοκίνητο τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.   

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO