spot_img
HomeΝΕΑΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣH Kia στα ηλεκτρονικά αθλήματα

H Kia στα ηλεκτρονικά αθλήματα

Την πρώτη της συνεργασία στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών e-sports ανακοίνωσε η Kia Motors, αποτελώντας βασικό χορηγό του League of Legends European Championship (LEC).

Η νέα χορηγία της Kia αποτελεί την πιο πρόσφατη εκστρατεία της μάρκας που ενισχύει την εικόνα της στις μικρότερες ηλικιακά γενιές δυνητικών αγοραστών. Ως βασικός χορηγός του πρωταθλήματος, η Kia ξεκίνησε μια νέα ταινία με τίτλο ‘Ready to Play’, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους πιο γνωστούς σχολιαστές (casters) του LEC.

KIA-League-of-Legends_ 03

Η ταινία της Kia βλέπει τον Trevor ‘Quickshot’ Henry να συγκεντρώνει μια ομάδα σχολιαστών στο τιμόνι ενός νέου Kia Stinger, προκαλώντας τους Romain Bigeard, Indiana ‘Froskurinn’ Black, Daniel ‘Drakos’ Drakos, Aaron ‘Medic’ Chamberlain και Andrew ‘Vedius’ Day ενώ βρίσκονται καθοδόν προς το LEC.

KIA-League-of-Legends_ 04

Για να προσελκύσει την προσοχή των οπαδών του LEC η Kia θα δημιουργήσει ένα νέο περιεχόμενο ψηφιακού μάρκετινγκ σε συνεργασία με τους καλύτερους παίκτες, τους casters και τα μοντέλα της μάρκας. Θα κατασκευάσει επίσης ειδικά διαμορφωμένους  χώρους σε εκδηλώσεις όπου θα διεξάγεται το LEC, ενώ θα δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο με την e-sports ομάδα  ‘Fnatic’, που έχει κερδίσει επτά φορές το πρωτάθλημα League of Legends με τα μέλη της να απολαμβάνουν την εμπειρία της οδήγησης των μοντέλων της Kia.

KIA-League-of-Legends_ 05

“Η Kia είναι ήδη γνωστή για τις αθλητικές χορηγίες της και αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια ακόμη πρωτότυπη κίνηση από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας μας. Παράλληλα με τις δεσμεύσεις μας σε πιο παραδοσιακά αθλήματα, αυτή η e-sports χορηγία έρχεται να επιβεβαιώσει πως η Kia υποστηρίζει τον τρόπο ζωής και το lifestyle της νέας γενιάς. Η ταινία μας, με μερικούς από τους πιο γνωστούς casters της League of Legends, γιορτάζει την έναρξη μιας νέας, συναρπαστικής εποχής για την Kia Motors και τα ηλεκτρονικά αθλήματα και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε βασικό χορηγό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends το 2019 “, δήλωσε ο Yong Won Cho, CMO στην Kia Motors.

KIA-League-of-Legends_ 06

Από το 2009 το League of Legends είναι ένα online παιχνίδι αρένας μάχης και το πιο δημοφιλές e-sports παιχνίδι στον κόσμο. Η League of Legends «παρακολουθεί» τους «πρωταθλητές» και συνεργάζεται ανά ομάδες καθώς συγκρούονται για την επικράτηση στο παιχνίδι. Το LEC αντιπροσωπεύει το υψηλότερο πρότυπο της League of Legends στην Ευρώπη με δέκα ομάδες να ανταγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Όπως και στα παραδοσιακά αθλήματα, το LEC παρακολουθείται online από εκατομμύρια «φίλαθλους», ακολουθώντας ομάδες και επαγγελματίες e-sports παίχτες καθώς και υψηλού επιπέδου σχολιαστές μέσω streaming υπηρεσιών.

KIA-League-of-Legends_ 07

Δείτε περισότερα:

(Youtube)

https://www.instagram.com/lolesports (Instagram)

https://www.facebook.com/lolesports (Facebook)

https://twitter.com/lolesports (Twitter)

https://www.lolesports.com (Official Website)

RELATED ARTICLES
spot_img

ΝΕΑ AUTO